Zwaargewonde bij ongeval in Wijk en Aalburg

Like This Video 957 Redactie
Added by 11 juli 2017

Wijk en Aalburg – Omstreeks half 5 vanmiddag (11-7-2017) werd de brandweer opgeroepen om naar de Provinciale weg Oost te gaan in Wijk en Aalburg. Dat adres bleek niet te kloppen, het betrof een zwaar ongeval aan de Kromme Nol te Wijk en Aalburg.

Het speciale hulpverleningsvoertuig uit Kaatsheuvel werd ook opgeroepen om te assisteren. Ook werd er een traumahelicopter opgeroepen om te assisteren. Het zwaargewonde slachtoffer is door de brandweer bevrijd en is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de trauma arts ging mee met de ambulance. Over een oorzaak is niks bekend.

Tekst en beelden www.hulpdienstenaltena.nl

 

Share

Similar Videos

Grote brand op bedrijvenverzamelgebouw in Zaltbommel

263 0

ZALTBOMMEL – Op bedrijventerrein Van Voordenpark in Zaltbommel is vanavond om 20.00 uur een grote brand uitgebroken in een bedrijvenverzamelgebouw. De brand zorgde voor een enorme rookontwikkeling die in de verre omtrek te zien was. De brand zou zijn ontstaan

Share

Genderen heeft zijn eigen publicatiebord

1007 0

GENDEREN – Sinds 27 mei 2016 heeft Genderen zijn eigen prachtige publicatiebord dat tot stand is gekomen door de Dorpsraad uit Genderen.

Share

Gerrit Schouten fietst voor Tour For Live van Italië naar Rotterdam (Video)

928 0

ANDEL – Jaarlijks krijgen 100.000 mensen de diagnose kanker. En nog steeds sterven ieder jaar 43.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Daniel den Hoed Stichting gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus

Share