Zwaargewonde bij ongeval in Werkendam

Like This Video 456 Redactie
Added by 4 juli 2017

WERKENDAM – Bij een eenzijdig ongeval op de Werkensedijk in Werkendam is maandagavond een bestuurder van een personenauto zwaargewondgeraakt. Het slachtoffer botste met zijn voertuig op een stilstaande auto en kwam vervolgens op zijn zij terecht. Het stilstaande voertuig belande onder aan de dijk.

Het slachtoffer moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd en vervolgens zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gewaarschuwde traumahelikopter hoefde niet door te komen.

Share

Similar Videos

Video 5 kilometer Herwijnen

794 0

Herwijnen – Het deelnemersveld voor de Lingewaalloop in Herwijnen kreeg een flinke impuls door het project IRun2BFit. Dit initiatief van onder anderen Gerard Nijboer om de schooljeugd aan het hardlopen te krijgen is dit schooljaar opgepikt door het Koningin Wilhelmina College. De

Share

YFC Mudrun Almkerk 2019

158 0

ALMKERK – Afgelopen zaterdag 1 juni 2019 organiseerde YFC een grote Mudrun waar je lekker door de bagger kon sporten. De baan van 2,2, km zorgde voor een uitputtende race. Het prachtige weer zorgde voor veel gezelligheid rondom de baan.

Share

Inzamelingactie voor slachtoffers brand in Veen

1438 0

VEEN – Antoinette Duijster een nichtje van de getroffen slachtoffers van de brand van afgelopen dinsdagavond in Veen is een inzamelingsactie begonnen om spullen in te zamelen. Haar nichtje Annelise den Bok en haar man die in het huisje woonden

Share