Zwaargewonde bij ongeval in Werkendam

Like This Video 376 Redactie
Added by 4 juli 2017

WERKENDAM – Bij een eenzijdig ongeval op de Werkensedijk in Werkendam is maandagavond een bestuurder van een personenauto zwaargewondgeraakt. Het slachtoffer botste met zijn voertuig op een stilstaande auto en kwam vervolgens op zijn zij terecht. Het stilstaande voertuig belande onder aan de dijk.

Het slachtoffer moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd en vervolgens zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gewaarschuwde traumahelikopter hoefde niet door te komen.

Share

Similar Videos

Lorena Wiebes de sterkste in de 7-Dorpenomloop

166 0

WIJK EN AALBURG – Lorena Wiebes uit Mijdrecht heeft zaterdag de de 12e 7-Dorpenomloop van Aalburg gewonnen. De pas 19-jarige rensters die als een van de grootste talenten van ons land te boek staat won daarmee haar eerste wedstrijd bij

Share

Cameratoezicht Kromme Nol juridisch niet haalbaar

410 0

AALBURG – Het voorgestelde cameratoezicht door het CDA in Aalburg is na onderzoek door het college van Aalburg, juridisch niet haalbaal. Het college stelde vanmiddag een alternatief voor.

Share

Vrachtwagen uit de bocht gevlogen

477 0

Hedel – Omstreeks half zes vanavond (16/6) is een vrachtwagen uit de bocht gevlogen aan de Parallelweg in Hedel. In die zelfde bocht is er een paar weken geleden ook al een peperdure BMW uit de bocht gevlogen.

Share