Zalbommel is klaar voor de UiterwaardenCross

Like This Video 63 Redactie
Added by 17 oktober 2019

ZALTBOMMEL – Aanstaande zaterdag 19 oktober wordt in Zaltbommel voor de tweede keer de UiterwaardenCross gehouden. Wij namen vandaag al vast een kijkje bij het parcours waar ze al druk bezig waren met het opbouwen. De UiterwaardenCross zal dit jaar voor het eerst onderdeel zijn van TOP COMPETITIE van de KNWU, dus een nog mooier en groter startveld zal op zaterdag 19 oktober in de Bommelse uiterwaarden te vinden zijn. De tekst gaat verder onder de video
Programma:
9.00 PARCOURS OPEN
11.00 KIDS CLINICS (SJORS SPORTIEF)
11.00 MASTERS 40+(KNWU TOP COMPETITIE)
12.00 NIEUWELINGEN (KNWU TOP COMPETITIE)
13.00 JUNIOREN (KNWU TOP COMPETITIE)
14.00 DAMES (KNWU TOP COMPETITIE)
15.00 HEREN (KNWU TOP COMPETITIE)
15.00 START PROGRAMMA CROSSTENT
16.30 MTB (SALT BOEMEL)
21.00 UUR EINDE PROGRAMMA CROSSTENT
Het volledige parcours is gratis toegankelijk en te voet of met de fiets via 3 straten te bereiken: de Molenwal, Waterstraat en Korte Steigerstraat. Voor auto’s zijn er uiteraard voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de Beersteeg en in de Kindertuin. Vanaf het treinstation van Zaltbommel is het ongeveer 15 minuten lopen naar de start/finish van De UiterwaardenCross.
De start/finish ligt aan de Waalkade in Zaltbommel ter hoogte van De Verdraagzaamheid, het parcours strekt zich uit over de uiterwaarden van de Waal.

Share

Similar Videos

Fraaie “Drone beelden” Kromme Nol

792 0

WIJK EN AALBURG – Via Aerial Cinematography Tilburg kregen wij vandaag fraaie luchtopnamen toegezonden van de omgeving bij de Kromme Nol. Vooral de waterkering werd hierbij prachtig in beeld gebracht. De opnamen zijn hieronder te zien.

Share

Videoverslag 28e Physio.Fit Dirk IV loop Hoornaar

834 0

REGIO – Digitaalburg Media was vandaag bij de 28e Physio.Fit Dirk IV loop in Hoornaar. Onder perfecte omstandigheden gingen 415 deelnemers van de 10 kilometer, 138 deelnemers op de 5 kilometer en 86 jeugdlopers van start wat neerkomt om een

Share

Ambachtelijke kaas uit Genderen

1078 0

GENDEREN – De mensen uit de streek zullen wel weten hoe kaas ongeveer wordt gemaakt, maar in de stad ligt dat toch een beetje anders. Sommige kinderen denken dat kaas in de supermarkt wordt gemaakt.

Share