Workshops scholen op Park Veldzicht

Like This Video 53 Redactie
Added by 28 april 2018

GENDEREN – in de week van 18 en 19 april was het op Park Veldzicht een drukte van belang. Verschillende scholen deden mee aan Workshops waar de creativiteitten van de kinderen naar boven kwam.

Er werd getimmerd, geschilderd en met ceramiek werden kunstige afbeeldingen gemaakt bij de ingang van Park Veldzicht. De kinderen werden bij school opgehaald met een echte Engelse dubbeldekker, en later weer bij school afgeleverd.

Op vrijdag kwam burgemeester Naterop langs om de kunstenaars te bewonderen en een praatje met hem maken.

 

Share

Similar Videos

Veel kijkers bij hoge waterstand rivieren

191 0

REGIO – Het was filerijden vandaag in verband met de hoge waterstand file rijden over de dijken van de grote rivieren. Vooral het gedeelte tussen Zaltbommelen Brakel was bijzonder druk. Veel kijkers maakten meteen ook van de gelegenheid om een

Share

Jeugdloop Ameide

346 0

Wij waren vandaag aanwezig in Ameide en maakte zowel bij het hoofdnummer als bij de jeugd een videoreportage. Die van de jeugd is hieronder te zien.

Share

Ambachtelijke kaas uit Genderen

689 0

GENDEREN – De mensen uit de streek zullen wel weten hoe kaas ongeveer wordt gemaakt, maar in de stad ligt dat toch een beetje anders. Sommige kinderen denken dat kaas in de supermarkt wordt gemaakt.

Share