Workshops scholen op Park Veldzicht

Like This Video 103 Redactie
Added by 28 april 2018

GENDEREN – in de week van 18 en 19 april was het op Park Veldzicht een drukte van belang. Verschillende scholen deden mee aan Workshops waar de creativiteitten van de kinderen naar boven kwam.

Er werd getimmerd, geschilderd en met ceramiek werden kunstige afbeeldingen gemaakt bij de ingang van Park Veldzicht. De kinderen werden bij school opgehaald met een echte Engelse dubbeldekker, en later weer bij school afgeleverd.

Op vrijdag kwam burgemeester Naterop langs om de kunstenaars te bewonderen en een praatje met hem maken.

 

Share

Similar Videos

Toertocht van 2CV Club Nederland door de regio

570 0

DRONGELEN – De Nederlandse 2CV Club Nederland toerde zaterdag door het mooie Land van Heusden en Altena. De ‘eenden’ zochten vooral de smalle en slingerende dijkweggetjes op. Onderweg namen ze even een tussenstop in Woudrichem en bezochten daar de bezienswaardigheden

Share

Bruidsmodeshow Zorgplein Maaswaarden groot succes! (Video)

1395 0

Om 14.30 uur zaten cliënten, familie en andere bezoekers start klaar in het atrium en restaurant in Wijkestein om getrakteerd te worden op een bruidsmodeshow. Zo’n 40 geïnteresseerden hadden zich aangemeld om of nog zelf in de eigen jurk te

Share

Lampionnenoptocht Genderen

503 0

GENDEREN – Zaterdagavond organiseerde Oranjevereniging Juliana uit Genderen haar traditionele lampionnenoptocht door de straten van Genderen.

Share