Winterfair Prisma Genderen

Like This Video 145 Redactie
Added by 8 december 2018

GENDEREN – Op 8 december werd in het Prisma gebouw aan de Kelderstraat 1 in Genderen een Winterfair gehouden, waar het vanouds altijd druk en gezellig is.

Tijdens de Winterfair was er van alles te beleven, zo kon men genieten van veel lekkers en in het hele gebouw waren verschillende activiteiten te beleven, zoals sjoelen en kaartrekken.

Bovenstaande video geeft een korte impressie van de Winterfair.

 

Share

Similar Videos

ZLTO Boerenerfdag in Genderen trekt veel bezoekers

664 0

GENDEREN – Organisatie ZLTO Altena Biesbosch organiseerde op 20 augustus 2016 haar 13de Boerenerfdag bij laanboomkwekerij Van der Beek in Genderen.

Share

Ondergelopen uiterwaarden luilekkerland voor Ooievaars Hurwenen

624 0

HURWENEN – Het verwachte hoge water dat in aankomst is geeft niet aan iedereen de nodige hinder, de kolonie Ooievaars die in Hurwenen bivakkeren doen zich nu al tegoed in de ondergelopen uiterwaarden. Tientallen van deze volgens deden zich tegoed

Share

Christian de Graaff de beste bij de Neswaardencross

350 0

AALST – Nederlands kampioen Mountainbiken bij de master Christian de Graaff uit Woudrichem heeft zaterdagmiddag met overmacht de Neswaardencross in Aalst gewonnen. De organisatie die in handen was van WTC Maaswaal had met toestemming van Staatsbosbeheer een perfect parcours weten

Share