Weinig animo braderie Aalst (Video)

Like This Video 117 Redactie
Added by 24 augustus 2019

AALST – Ondanks het fraaie zomerweer (misschien was het wel te warm) was er maar weinig animo voor de braderie in Aalst die zaterdag werd gehouden. Hier en daar zag je een enkeling of een klein groepje mensen van de ene naar de andere kraam gaan. En ze waren dan ook alweer vrij snel klaar waren ook maar enkele tientallen standhouders op de braderie afgekomen. En volgens een van de standhouders was het ook nog “veel kijken en weinig kopen”. Het dorpsontbijt dat voorafgaande aan de braderie was wel een succes. Bij de eerste sessie die om half acht begon, deden 100 dorpelingen uit Aalst mee, en bij de tweede sessie die twee uur later op het programma stond schoven maar liefst 400 dorpsgenoten aan. Van 16.00 uur tot 21.00 uur speelt er nog een band op een podium in de buitenlucht wellicht dat er dan nog wat meer mensen komen.

Share

Similar Videos

Storm en hoog water in Rivierengebied Altena

1165 0

ALTENA – Op 3 januari 2017 kwam de voorspelde westerstorm opzetten en daardoor werd het water in de rivieren opgestuwd naar behoorlijke hoogte.

Share

Truckerdag voor gehandicapten (Video)

770 0

ALTENA – Zaterdag 17 juni 2017 wordt weer de Truckersdag voor gehandicapten georganiseerd in Altena.

Share

Park Veldzicht stelt zich voor tijdens het Moonlight shoppen in Wijk en Aalburg

296 0

WIJK EN AALBURG – Tijdens het Moonlight shoppen van afgelopen week, stelde Park Veldzicht zich voor door een interessante voorlichting die werd gegeven door Bettina Kraaieveld.

Share