Watersportvereniging Woudrichem in het zonnetje gezet na overwinningen in Schotland

Like This Video 76 Redactie
Added by 18 juli 2019

WOUDRICHEM – Op donderdag 18 juli 2019 werden de roeiers van Watersportvereniging Woudrichem in het zonnetje gezet voor hun inspanningen tijdens het WK Skiffie Worlds in Stranraer Schotland.

Vandaag werden ze verrast door het bezoek van wethouder Van der Ven, die hen kwam feliciteren voor hun behaalde resultaten in Schotland. De roeiers behaalden daar 2 gouden, 1 zilveren en 2 bronzen plakken, wat een uitzonderlijke prestatie was.

Wethouder Van der Ven overhandigde de vereniging een cheque van €500,- namens de gemeente Altena die ze mogen besteden voor het welzijn van de vereniging. Alle deelnemers kregen een prachtige bos bloemen overhandig van de vereniging.

Na de plechtigheid werden de leden en belangstellenden uitgenodigd in het clubhuis De Arkade om te proosten op de behaalde overwinningen.

Onze redactie was aanwezig en maakte een aantal foto’s die we hebben bewerkt in een video.

Share

Similar Videos

Marianne Vos durft weer aan kampioenschappen te denken

712 0

WIJK EN AALBURG – Het gaat weer bijzonder goed met Marianne Vos, twee weken geleden maakte de voormalig wereld en olympisch kampioene weer haar rentree in het veld. En dat deed ze niet onopgemerkt, met vier overwinningen in zes wedstrijden

Share

VestingstadRun 2017

570 0

Woudrichem – Vandaag, zaterdag 4 november 2017, werd in Woudrichem de bekende VestingstadRun gehouden waar zo’n 300 deelnemers aan meededen.

Share

Autowrakken Veen

481 0

AALBURG – Burgemeester Naterop van de gemeente Aalburg blijft het onacceptabel dat er in Veen tijdens de jaarwisseling auto’s in brand worden gezet, maar een kant en klare oplossing voor het probleem heeft de burgemeester die aan het einde van

Share