Watersportvereniging Woudrichem in het zonnetje gezet na overwinningen in Schotland

Like This Video 116 Redactie
Added by 18 juli 2019

WOUDRICHEM – Op donderdag 18 juli 2019 werden de roeiers van Watersportvereniging Woudrichem in het zonnetje gezet voor hun inspanningen tijdens het WK Skiffie Worlds in Stranraer Schotland.

Vandaag werden ze verrast door het bezoek van wethouder Van der Ven, die hen kwam feliciteren voor hun behaalde resultaten in Schotland. De roeiers behaalden daar 2 gouden, 1 zilveren en 2 bronzen plakken, wat een uitzonderlijke prestatie was.

Wethouder Van der Ven overhandigde de vereniging een cheque van €500,- namens de gemeente Altena die ze mogen besteden voor het welzijn van de vereniging. Alle deelnemers kregen een prachtige bos bloemen overhandig van de vereniging.

Na de plechtigheid werden de leden en belangstellenden uitgenodigd in het clubhuis De Arkade om te proosten op de behaalde overwinningen.

Onze redactie was aanwezig en maakte een aantal foto’s die we hebben bewerkt in een video.

Share

Similar Videos

Mais hakselen in Kerkwijk

89 0

KERKWIJK – Loonbedrijf Struijk uit Delwijnen is op verschillende plaatsen in de Bommelerwaard begonnen met het hakselen van mais voor zijn klanten. Door de vele regen van het afgelopen weekend zijn de omstandigheden er niet beter op geworden. Dat is

Share

YFC Mudrun Almkerk 2019

244 0

ALMKERK – Afgelopen zaterdag 1 juni 2019 organiseerde YFC een grote Mudrun waar je lekker door de bagger kon sporten. De baan van 2,2, km zorgde voor een uitputtende race. Het prachtige weer zorgde voor veel gezelligheid rondom de baan.

Share

Waarschuwing: Pas u snelheid aan op de Van Heemstraweg

299 0

BOMMELERWAARD – Op socialmedia worden automobilisten op dagelijks gewaarschuwd dat de politie regelmatig op snelheid controleert op de Van Heemstraweg (N322). Tussen Brakel en Zaltbommel zijn er werkzaamheden en daardoor mag er niet harder gereden worden dan 50 kilometer per

Share