Waarschuwing: Pas u snelheid aan op de Van Heemstraweg

Like This Video 305 Redactie
Added by 30 augustus 2018

BOMMELERWAARD – Op socialmedia worden automobilisten op dagelijks gewaarschuwd dat de politie regelmatig op snelheid controleert op de Van Heemstraweg (N322). Tussen Brakel en Zaltbommel zijn er werkzaamheden en daardoor mag er niet harder gereden worden dan 50 kilometer per uur. Er is al een melding dat iemand vanwege de hoge snelheid zijn rijbewijs is kwijtgeraakt. Dat gebeurde in de avond, ondanks dat er toen niet gewerkt werd. Dus pas je snelheid aan op de N322.

Share

Similar Videos

Apache in polder Babyloniënbroek

913 0

Apache-BBroekBABYLONIËNBROEK – We waren net op weg naar huis van een video opname, toe een laagvliegende Apache opdook achter de bomen in de polder van Babyloniënbroek.

Share

Gezellige Oranjemarkt in Wijk en Aalburg (videoreportage)

771 0

Wijk en Aalburg – De Oranjemarkt die zaterdag in Wijk en Aalburg wordt gehouden kwam nadat het gestopt was met regenen wat aarzelend op gang, maar in de loop van zaterdagmorgen werd het toch gezellig

Share

Huisartsenpraktijk AMEEdic in Genderen geopend

336 0

GENDEREN – Op vrijdag 22 februari werd de huisartsenpraktijk AMEEdic officieel geopend door dokter Anne-Marike van Ee-van Laar letterlijk over de streep te trekken.

Share