Vrouw zwaargewond na val bij Pannenkoekenboot

Like This Video 140 Redactie
Added by 14 juli 2018

WOUDRICHEM – Bij de Pannenkoekenboot in Woudrichem is vanavond een vrouw zwaargewond geraakt toen ze vanaf de toegangssteiger meters naar beneden viel. De vrouw is door de brandweer uit haar benarde positie naar boven gebracht en is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat de oorzaak van de val is, was nog niet bekend. Er waren diversen hulpdiensten zoals politie, brandweer, ambulance en een traumahelikoper aanwezig. Omdat ook veel mensen op al die sirenes uitkwamen liep het verkeer op de smalle toegangsweg behoorlijk vast.

Share

Similar Videos

Schilder zwaargewond na val van ladder

91 0

WIJK EN AALBURG – Vanmiddag rond kwart voor vier is een schilder die bezig was om de daklijsten van een woning aan de Kortestraat/Polstraat zwaargewond geraakt toen hij met zijn ladder onderuit geschoven was en op bestrating terecht was gekomen.

Share

Park Veldzicht krijgt vorm

185 0

GENDEREN – Zaterdag 24 maart was het een drukte van belang bij het voormalige zwembad Veldzicht. Zo’n 30 vrijwilligers waren druk bezig met allerhande activiteiten om het nieuwe Park Veldzicht gezicht te geven.

Share