Vrouw en 5 kinderen naar ziekenhuis na eenzijdig ongeval in Poederoijen

Like This Video 175 Redactie
Added by 27 juni 2019

POEDEROIJEN – Op de Burgemeester Posweg in Poederoijen is vanavond om even voor half acht een personenauto tegen een boom gereden. De zes inzittenden, de vrouwelijke bestuurster en vijf kleine kinderen zijn met drie ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De eerste indruk was dat de verwondingen meevielen. Een van de kinderen had verwondingen aan zijn hoofd, dat kwam vermoedelijk omdat hij niet vast zat en door de klap naar voren was geschoten. Het is niet bekend waardoor de vrouw de macht over het stuur had verloren. De auto raakte zwaar beschadigd.

Share

Similar Videos

Video opiniërende raadsvergadering AZC Woudrichem

853 0

WOUDRICHEM – De huidige plannen voor het realiseren van een Asielzoekers Centrum (AZC) in Andel voor 300 vluchtelingen is van tafel. Er is te weinig draagvlak onder met name de Andelse inwoners en het is te grootschalig was ook de

Share

George Kooijmans ontvangt boek uit handen van Henny Vrienten

853 0

GIESSEN – Golden Earring gitarist George Kooijmans heeft woensdagavond in een zeer het sfeervolle restaurant van Sporthal de Jager in Giessen het eerste exemplaar in ontvangst mogen nemen van het boek Song, Snaren en Gitaren.

Share

Wethouder John Bakker verteld over LEV!

587 0

VEEN / WERKENDAM – Woensdag 1 juni 2017 was Wethouder John Bakker uit Werkendam te gast bij OKÉFM waar hij werd geïnterviewd over het project “LEV!”. (Bewustwording Jongeren).

Share