Vogeltentoonstelling Het Bonte Boertje van hoog niveau

Like This Video 88 Redactie
Added by 24 oktober 2019

POEDEROIJEN – Vogelvereniging Het Bonte Boertje uit Aalst dit weekend haar 30e Nationale Vogeltentoonstelling. Dat doen ze in het Dorpshuis in Poederoijen. Donderdagavond is traditioneel de avond van de opening en het uitreiken van de prijzen. Volgens voorzitter Ton Koenen waren de keurmeesters die de hele dag druk bezig geweest waren met het toekennen van de punten onder de indruk van het hoge niveau. De opvallendste prijs was voor de heer C. Bauman die voor het eerst een bondsprijs in de wacht wist te slepen. Ondanks dat deze show nog niet was afgelopen blikte de voorzitter ook al vooruit op de show van 2020, die in het teken zal staan van het 60-jarig bestaan van de vereniging. De show moet dan nog groter worden dan dit jaar, de voorzitter hoopt dan op circa 750 vogels, ruim 300 meer dan de 450 van dit jaar. Iedereen die nog een kijkje bij de show wil gaan nemen kan op vrijdag terecht van 14.00 uur tot 23.00 uur. Op zaterdag openen de deuren om 10.00 uur en tentoonstelling eindigt dan om 16.00 uur.

Share

Similar Videos

Vliegtuigtransport van Eindhoven naar Veen

157 0

VEEN – Soms heb je van die mensen die totaal iets ander doen dan iedereen had verwacht. Tonnie Bouman is zo’n man. Een aantal jaren kocht hij al eens een afgedankte helikopter, die nu bij zijn bedrijf in Veen staat.

Share

UITTIP: Loevestein en het Munnikenl

211 0

POEDEROIJEN – Bent u liefhebber van wandelen in de natuur, dan is het gebied rondom Loevestein het aanbevelen waard. Lopend langs de waterlijn van de drukst bevaren rivier, kom je van alles tegen voordat je het in de gaten hebt

Share

Winterfair Prisma Genderen

324 0

GENDEREN – Op 8 december werd in het Prisma gebouw aan de Kelderstraat 1 in Genderen een Winterfair gehouden, waar het vanouds altijd druk en gezellig is.

Share