Voedselbank Altena

Like This Video 678 Redactie
Added by 8 juni 2017

SLEEUWIJK – Donderdag  8 juni 2017 waren we te gast bij Voedselbank Altena waar ook OkéFm aanwezig was met een live-uitzending.

Onvoorstelbaar wat daar voor werk wordt verzet voor de minderbedeelden in onze samenleving. Voedselpakketten worden samengesteld door een groot aantal vrijwilligers. Op dit moment zijn zo’n 120 gezinnen in Altena afhankelijk omdat ze door allerlei omstandigheden geen inkomen genoeg hebben om een fatsoenlijke maaltijd op tafel te krijgen.

Gelukkig wordt de Voedselbank Altena door heel wat bedrijven en winkelketens geholpen om voor ieder gezin een prachtig voedselpakket samen te stellen.

Meer over de Voedselbank kunt u vinden op hun website: http://www.voedselbankaltena.nl/

Een klein gedeelte van de vele vrijwilligers die elke week de voedselpakketten klaar maakt

Een vrijwilligster vult de voedselpakketten

Wat er zoal aangeboden wordt door de vele sponsoren

Share

Similar Videos

Sander Demmers en Ciska Hensen winnen Lenteloop in Brakel

113 0

BRAKEL – De naam Lenteloop werd zaterdag in Brakel alle eer aangedaan, want het was aangenaam vertoeven op en rond het fraaie parcours van de eerste wedstrijd van het Altena Road Circuit. En niet alleen wat het weer betreft, want

Share

Geen treinen na aanrijding op het spoor bij Zaltbommel

265 0

ZALTBOMMEL – Er rijden sinds vanmorgen 10 uur geen treinen tussen Den Bosch en Utrecht. Bij het station van Zaltbommel is ongeval geweest met een persoon die daarbij overleden is. Hoe het ongeluk tot stand is gekomen is niet bekend.

Share

Gevaarlijke boom gekapt in Genderen

428 0

GENDEREN – De brandweer in Genderen heeft vanavond in de Hoofdstraat een boom die op een woning dreigde te vallen omgekapt. De brandweer kreeg tegen vijf uur na een windvlaag een melding dat een boom die waarschijnlijk al eerder schade

Share