Videoverslag ponymarkt in Brakel

Like This Video 166 Redactie
Added by 28 september 2019

BRAKEL – Het was al vroeg gezellig ruk op e Brakelse pony- en goederenmarkt, mogelijk waren er ook veel mensen in de ochtend gekomen vanwege de verwachte regen in de middag. Sinds het concept in 2017 werd aangepast lijkt de markt een nieuw leven te zijn ingeblazen. Er is op e ponymarkt niet alleen meer de handel in pony’s, er worden diverse shows gegeven. De kinderen konden zich uitleven met gratis pony knuffelen en borstelen. En daarna als ze daar zin in hadden rondje rijden op de verschillende pony’s voor groot en klein. Er was een knutselhoek, ze konden zich laten schminken, en er waren diverse kermisattracties. De roofvogelshow had zeker niet te klagen over belangstelling, en tussen de shows door kon iedereen de vogels bewonderen.

Ook op de goederenmarkt was het gezellig druk, er was een behoorlijke uitgebreide diversiteit aan goederen en artikelen te koop. In de stand van de brandweer werden diverse demonstraties gegeven, kortom een bezoek aan de pony- en goederenmarkt was weer de moeite waard.

Share

Similar Videos

Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval Van Heemstraweg

329 0

BRAKEL – De bestuurder van een personenauto is zaterdagavond gewond geraakt toen hij met zijn voertuig in de sloot belande. Het ongeluk vond rond half acht plaats op de Van Heemstraweg, halverwege de rotonde in Brakel en de sluis bij

Share

Cameratoezicht Kromme Nol juridisch niet haalbaar

841 0

AALBURG – Het voorgestelde cameratoezicht door het CDA in Aalburg is na onderzoek door het college van Aalburg, juridisch niet haalbaal. Het college stelde vanmiddag een alternatief voor.

Share

De uiterwaarden van Gameren

250 0

GAMEREN – Onze redactie heeft vanmorgen een kort video gemaakt in de uiterwaarden van Gameren. Het is de bedoeling dat wij de komende maanden meer opnamen gaan maken in de Bommelerwaard, vandaag dus de eerste.

Share