Videoverslag ponymarkt in Brakel

Like This Video 80 Redactie
Added by 28 september 2019

BRAKEL – Het was al vroeg gezellig ruk op e Brakelse pony- en goederenmarkt, mogelijk waren er ook veel mensen in de ochtend gekomen vanwege de verwachte regen in de middag. Sinds het concept in 2017 werd aangepast lijkt de markt een nieuw leven te zijn ingeblazen. Er is op e ponymarkt niet alleen meer de handel in pony’s, er worden diverse shows gegeven. De kinderen konden zich uitleven met gratis pony knuffelen en borstelen. En daarna als ze daar zin in hadden rondje rijden op de verschillende pony’s voor groot en klein. Er was een knutselhoek, ze konden zich laten schminken, en er waren diverse kermisattracties. De roofvogelshow had zeker niet te klagen over belangstelling, en tussen de shows door kon iedereen de vogels bewonderen.

Ook op de goederenmarkt was het gezellig druk, er was een behoorlijke uitgebreide diversiteit aan goederen en artikelen te koop. In de stand van de brandweer werden diverse demonstraties gegeven, kortom een bezoek aan de pony- en goederenmarkt was weer de moeite waard.

Share

Similar Videos

Loop naar de Pomploop in Noordeloos

702 0

REGIO – Altena Digitaal was vandaag aanwezig bij de 7e Loop naar de Pomploop in Noordeloos. We maakten drie reportages, van de 10 kilometer, 5 kilometer en van de jeugdloop. De reportages zijn hieronder te zien. Het verslag volgt later.

Share

IJspret in Nederhemert (video)

529 0

NEDERHEMERT – Ondanks dat de reguliere ijsbaan van ijsclub Eensgezindheid in Nederhemert nog niet open was, kunnen de inwoners toch genieten op een speciaal aangelegd baantje bij een bedrijf in de Nieuwsstraat. Door een laagje water te laten lopen op

Share

Opnieuw problemen met de slagbomen bij de Andelse sluis.

308 0

ANDEL – Automobilisten hebben vanmiddag voor de tweede keer in een week te maken gehad met een lange vertraging doordat de slagbomen van de sluis niet automatisch omhooggingen. Er moest een monteur aan te paskomen om het euvel te verhelpen.

Share