Video’s van de Physio.Fit 30e Dirk IV-loop in Hoornaar

Like This Video 88 Redactie
Added by 26 januari 2019

REGIO – Onze camera stond vandaag in Hoornaar opgesteld bij de 30e Physio.Fit Dirk IV-loop. Er was een behoorlijke inbreng vanuit Altena en de Bommelerwaard. De overwinning ging naar Roy Hoornweg die zijn eigen parcoursrecord uit de boeken liep. Bij de vrouwen won Sandra Laros. Henk van der Stelt uit Hank werd 2e bij de Masters 35+.Johan Rozenmond uit Genderen werd 4e bij de Masters 45+. Sjaak Hofmans uit Dussen 6e bij de Masters 55+. Ingen Schipperen uit Dussen 5e bij de Vrouwen45+. Nemi Rozenmond uit Genderen won op de 5 kilometer. In totaal kwamen er meer dan 700 deelnemers aan de start. Hieronder drie video’s.

Physio.Fit Dirk IV-loop Hoornaar Foute Estafette loop

Physio.Fit Dirk IV-loop Hoornaar jeugdwedstrijden

Share

Similar Videos

Clubkampioenschappen turnen WIK

37 0

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 16 februari vonden de clubkampioenschappen plaats van sportvereniging W.I.K. in sporthal de d’Alburcht waar meer dan 140 kinderen aan mee deden.

Share

‘Wij trekken aan de bel’ (Video)

565 0

GENDEREN – Woensdag 22 maar 2017 organiseerde het Liliane Fonds de actie “Wij trekken aan de bel” waar 600 scholen in Nederland aan meededen en bijna 500 scholen in Afrika.

Share

Videoverslag 17e Lingewaalloop Herwijnen

165 0

HERWIJNEN – Altena Digitaal was vandaag aanwezig bij de 17e Lingewaalloop in Herwijnen. Het verslag van deze wedstrijd die meetelt voor het Grote Rivieren Circuit volgt in de loop van dit weekend, maar hieronder kunt u alvast genieten van de

Share