Videoreportage Truckshow Nederhemert

Like This Video 132 Redactie
Added by 1 juni 2019

NEDERHEMERT – Ook dit jaar kon het wat betreft de weersomstandigheden bij de Truckshow in Nederhemert niet op. De truckers die met 280 voertuigen naar Nederhemert gekomen waren genoten dan ook met volle teugen.

De show die al op vrijdagavond begonnen was, kreeg ook nu weer behoorlijk wat kijkers de glimmende voertuigen kwamen bekijken. De feestweek in Nederhemert wordt op vrijdagavond afgesloten met de jaarlijkse truckpulling wedstrijden. Vorig jaar kon deze wedstrijd vanwege de regen niet doorgaan. Maar daar gaat de organisatie niet vanuit, ze hopen dan ook weer duizenden bezoekers te verwelkomen.

Deze video is ook te zien via Ziggo op OkéTV. Voor het land van Heusden en Altena op kanaal 41 en voor de Bommelerwaard op kanaal 36. Foto: Marielle Pelle. Video Digitaalburg

Share

Similar Videos

Dualmeet ARR – DAK Drunen – ACW’66 Waalwijk

122 0

GIESSEN – Vanavond werd in het Almbos de 1e wedstrijd van je jaarlijkse Dualmeet gehouden. Tot nu toe was dit altijd een jaarlijkse krachmeting tussen ARR en DAK Drunen. Dit jaar doet voor het eerst ook ACW’66 uit Waalwijk mee.

Share

Team Altena gaat de Mont Ventoux bedwingen voor het goede doel

284 1

REGIO – Donderdag vertrekt Team Altena naar Frankrijk waar ze op 22 september de Mont Ventoux zullen gaan bedwingen.  Ze zullen dat op de sportfiets en lopend gaan doen.

Share

Koningsdag Genderen 2018

189 0

GENDEREN – Op 27 april was het koningsdag en traditioneel wordt er in Genderen een aubade gehouden ter ere van onze jarige koning. Na het zingen van het Wilhelmus werden ballonnen opgelaten, waar aan een kleine wedstrijd is verbonden. Wie

Share