Videoreportage 10 van de Kurenpolder

Like This Video 817 Redactie
Added by 8 oktober 2016

10-van-de-kurenpolderHANK – De Belgische toploper Stefan van den Broek heeft zaterdagmiddag de 10 van de Kurenpolder gewonnen, een wegwedstrijd door het gelijknamige recreatiepark.

Van den Broek die naast zijn zege in de vierde wedstrijd van het Altena Road Circuit won liep ook het parcoursrecord dat op naam stond Chris Donders aan duigen. Stefan Van Den Broek (44 jaar) is een atleet, die gespecialiseerd was in de lange afstand en het veldlopen. Hij nam eenmaal deel aan de wereldkampioenschappen veldlopen en werd viermaal Belgisch kampioen. Van den Broek die een PR heeft van 29:31 had nu om en nabij de 31 minuten nodig.

Tweede op respectabele afstand werd het jonge talent Luuk Maas. De uitslagen waren jammer genoeg nog niet beschikbaar waardoor we geen compleet beeld kunnen geven.

Share

Similar Videos

Organisatie Streekdagen is er klaar voor

792 0

MEEUWEN – Precies een jaar geleden moest het bestuur van de Streekdagen de moeilijke beslissing dat het evenement vanwege de nattigheid moest worden afgelast. Dit jaar is alles anders, vandaag moest de baan voor de grootste truckpulling wedstrijd van Europa

Share

Nieuwe RAV ambulancepost Almkerk officieel in gebruik genomen

632 0

ALMKERK – Op woensdag 29 november 2017 werd de nieuwe RAV ambulancepost in Almkerk officieel in gebruik genomen onder grote belangstelling.

Share

Grote schoonmaakbeurt voor Waterkering

575 0

WIJK EN AALBURG – Waterschap Rivierenland is vandaag de hele dag bezig geweest om met een aantal gespecialiseerde bedrijven de Waterkering bij de Kromme Nol tussen Wijk en Aalburg en Nederhemert Zuid een grote schoonmaakbeurt te geven. Tevens werd de

Share