Video verslag(gen) van de 4e Molenloop in Alblasserdam

Like This Video 87 Redactie
Added by 6 oktober 2018

REGIO – Vandaag stond de camera van Altena Digitaal/OkéTV bij de 4e Molenloop in Alblsserdam. Waar vorig jaar de regen met bakken uit de lucht viel en wij meer bezig waren om onze spullen droog te houden zo mooi was het vandaag. Enige nadeel van het mooie weer was dat er op het stuks parcours langs de molens van Kinderdijk ook zeer veel bezoekers van dit mooie stukje Nederland nogal eens in de weg liepen. Desondanks was de voorlaatste wedstrijd in het Grote Rivieren Circuit weer uitstekend verlopen.  Hieronder achtereenvolgens de wedstrijd over 10 Engelse Mijlen, recreatieloop over 5 Engelse Mijlen en de jeugdlopen.  Verslag volgt later.

Share

Similar Videos

Vrouw zwaargewond na val bij Pannenkoekenboot

185 0

WOUDRICHEM – Bij de Pannenkoekenboot in Woudrichem is vanavond een vrouw zwaargewond geraakt toen ze vanaf de toegangssteiger meters naar beneden viel. De vrouw is door de brandweer uit haar benarde positie naar boven gebracht en is vervolgens met de

Share

Open dag P&G Safety

177 0

Gameren – Peter van Wijk (41) maakte van zijn hobby zijn beroep. In december 2005 begon het met keuren van brandblussers. Ondertussen is P&G Safety, zoals zijn bedrijf heet, een veelzijdige brandveiligheid-specialist verhuisde de afgelopen weken naar zijn nieuwe pand.

Share

Video jeugdwedstrijden Werkendam

567 0

WERKENDAM – Niet alleen de 5 kilometerwedstrijd in Werkendam was drukbezet, ook de jeugd kwam in grote aantallen opdraven om hun rondjes te voltooien. Ook van hun optreden maakten wij een korte vide impressie die hieronder te zien is.

Share