Video Stratenloop Werkendam

Like This Video 430 Redactie
Added by 6 juli 2017

WERKENDAM – De 10e Van der Straatenloop in Werkendam en tevens tweede wedstrijd van het Blankers Van Varik Stratenloop Circuit trok vanavond een recordaantal deelnemers. Dat was niet alleen goed nieuws voor de organisatie in Werkendam maar ook voor het oudste stratenloop circuit dat na de veelbelovende start in Brakel een uitstekend vervolg heeft gekregen en weer helemaal op de weg terug lijkt. Altena Digitaal was aanwezig om een videoreportage te maken. Een uitgebreid verslag en uitslagen komen later.

Share

Similar Videos

Bakker Hardeman te gast bij OkéFm

222 0

VEEN – op dinsdagavond 12 mei was bakker Hardeman uit Wijk en Aalburg te gast in de studio van OkéFm om te vertellen over zijn passie: “Biologisch bakken”.

Share

Sail 2017 Afgedamde Maas druk bezocht

507 1

REGIO – Zaterdagavond 9 september 2017 werd voor de tweede keer Sail gehouden op de Afgedamde Maas tussen Nederhemert en Poederoijen. In totaal de 53 schepen mee die met hun verlichting een pracht schouwspel vertoonden in het donker.

Share

Diederik Samsom bezoekt Nieuwendijk

692 0

NIEUWENDIJK – Op uitnodiging van het bestuur en de fracties van Progressief Altena bezocht Diederik Samsom (PvdA) vanmiddag ons gebied. Hij deed dit naar aanleiding van de afsluiting van de Gorcumse brug voor zwaar verkeer en de hinder die inwoners

Share