Video jaaroverzicht van Altenadigitaal

Like This Video 395 Redactie
Added by 19 december 2017

REGIO – Afgelopen jaar was er weer van alles te beleven in Altena en de Bommelerwaard. In veel gevallen waren de videograven van Altenadigitaal aanwezig om de gebeurtenissen vast te leggen op video.

Zo tegen het eind van 2017 waren we op zo’n 150 plaatsen aanwezig om onze video’s te maken, een niet gering aantal.

Altenadigitaal bestaat uit de videogaven: Hans Verbeek van Digitaalburg, Joop Lankhaar van Genderendigitaal en Jurgen Versteeg van Hulpdiensten Altena,  die elk hun eigen nieuwswebsite hebben maar ook gezamenlijk naar buiten treden als Altenadigitaal ( www.altenadigitaal.nl ).

Sinds een half jaar werkt Altenadigitaal ook samen met het regionale radiostation OkéFm en zijn we regelmatig samen te vinden op locatie, vanwaar live uitzendingen worden gedaan.

Bekijk hier boven ons video jaaroverzicht.

Share

Similar Videos

Video jeugdwedstrijden Herwijnen

563 0

HERWIJNEN – De jeugd was zaterdag bij de 15e Lingewaalloop in Herwijnen ook weer goed vertegenwoordigd. Ook van deze wedstrijdjes maakten wij een video samenvatting die hieronder te zien is.

Share

Kinderen komen met suggesties voor Aqua Altena

623 0

ANDEL – Een groepje van acht schoolkinderen waren namens drie basisscholen uit de gemeente Woudrichem maandagavond naar zwembad Aqua Altena gekomen om aan manager Arie Eikelenboom een aantal verbeterpunten voor het bad aan te bieden waardoor het bad aantrekkelijker zou

Share

Iedereen een gelukkig 2018

226 0

Altenadigitaal wenst iedereen een gelukkig maar vooral een gezond 2018 toe.

Share