Veel belangstelling voor bruidsshow (videoreportage)

Like This Video 673 Redactie
Added by 26 april 2015

Wijk en Aalburg – De bruidsshow van “Stichting Het Oude kerkje” in Aalburg heeft vandaag voor de eerste keer met heel veel succes een bruidsshow gehouden.

De show had als doel de locatie als oude Kerk in de picture te zetten vanwege de unieke locatie om in te trouwen en daarnaast konden tal van ondernemers zich presenteren die raakvlak hadden met alles wat er allemaal komt kijken bij een bruiloft. Grote publiekstrekker was de bruidsshow die een bomvolle zaal trok. Tevreden gezichten dus bij de organisatie van dit evenement.

Share

Similar Videos

Bubbelvoetbal bij Achilles Veen

724 0

Veen – Een van de laatste onderdelen bij de feestweek van Achilles Veen was zaterdagmiddag een Bubbelvoetbal toernooi. Bubbel voetbal hanteert alle regels van het reguliere voetbal alleen is er één groot verschil. Je mag je tegenstander omvergooien! Het werd

Share

Zonovergoten Oldtimerdag Oudheusden

625 0

OUDHEUSDEN – De voetbalvelden van HHC’09 in Oudheusden waren zondag bezet door teintallen oldtimers. Het evenement werd dit jaar voor de vijfde keer gehouden, en dat lustrum kreeg in elk geval veel beter weer dan vorig jaar toen de regen

Share

Park Veldzicht krijgt vorm

515 0

GENDEREN – Zaterdag 24 maart was het een drukte van belang bij het voormalige zwembad Veldzicht. Zo’n 30 vrijwilligers waren druk bezig met allerhande activiteiten om het nieuwe Park Veldzicht gezicht te geven.

Share