Ultralopers trotseren tropische hitte

Like This Video 88 Redactie
Added by 23 juli 2019

NEDERHEMERT – Terwijl heel Nederland zucht en kreunt vanwege de tropische temperaturen waren vandaag een 20-tal Ultralopers actief die vandaag een etappe van 67 kilometer van Barendrecht naar Nederhemert Zuid voltooide. De deelnemers die uit alle werelddelen komen doen mee aan de Ultra Holland Tour, 900 kilometer lopen in 14 dagen. De deelnemers zijn vanmorgen om 07.00 uur vertrokken in Barendrecht en het einddoel was de natuurcamping op Nederhemert Zuid. Daarvoor gingen ze dwars door het Land van Heusden en Altena, vervolgens door de Bommelerwaard richt Nederhemert, en het laatste stukje gingen ze met het pontje van Nederhemert Noord naar Nederhemert Zuid, waar de organisatie een tentenkamp had ingericht. Woensdagmorgen vertrekken ze weer, dan voert de etappe naar Ede, de afstand is dan 62 kilometer. Hieronder de video die wij opnamen.

Share

Similar Videos

Sport en Vriendschap wint Driekamp in Wijk en Aalburg

283 0

WIJK EN AALBURG – Afgelopen zaterdag 23 maart 2019 werd in D’ Alburcht geturnd op de felbegeerde wisselbeker turnen voor recreanten.

Share

Video jeugdloop in Giessen

692 0

GIESSEN – De organisatie van de 45 BBQ Compleetloop in Giessen had donderdagavond niet te klagen over het aantal deelnemers bij de jeugd. Wij maakten een videoreportage.

Share

Vrouw zwaargewond na val bij Pannenkoekenboot

490 0

WOUDRICHEM – Bij de Pannenkoekenboot in Woudrichem is vanavond een vrouw zwaargewond geraakt toen ze vanaf de toegangssteiger meters naar beneden viel. De vrouw is door de brandweer uit haar benarde positie naar boven gebracht en is vervolgens met de

Share