Uitgebreid videoverslag Dakar Pre-Proloog

Like This Video 607 Redactie
Added by 8 november 2015

REGIO – Digitaalburg maakte vandaag in samenwerking met AltenaTV een uitgebreide samenvatting van de Dakar Pre-Proloog in Valkenswaard, het grootste een daagse Dakar evenement ter wereld waar ook nu weer circa 50.000 bezoekers op af kwamen.

Wij volgde vandaag het Werkendamse team van Peter Versluis en zijdelings ook het team van Gerard de Rooij waarbij Iveco Schouten uit Almkerk een rol speelt. We laten wedstrijd beelden zien, afgewisseld met interviews die verslaggever Henk van de Zouwen (AltenaTV) deed met de deelnemers en teamleden. Camerawerk is van Hans Verbeek (Digitaalburg) Hoewel de beelden volgende week pas te zien zijn op RTL7 hier alvast de primeur van de proloog.

Share

Similar Videos

Videoreportage’s 14e SecureRun Ameide

519 0

AMEIDE – Vandaag werd in Ameide de 3e wedstrijd van het Grote Rivieren Loopcircuit 2017 gelopen. Er kwamen op de diverse afstanden 273 deelnemers aan de start, uiteindelijk won Paul Visser de hoofdafstand over 15 kilometer. Bij de vrouwen won

Share

G-Team Sparta’30 verslaat opnieuw de politiek

850 0

ANDEL – Het G-Team van Sparta’30 uit Andel heeft donderdagavond net als vorig jaar een klinkende 6-4 overwinning geboekt op politici van Altena Lokaal. In het team van de politiek speelden onder andere de Werkendamse wethouder John Bakker en de

Share

Pro Seniore lanceert klusjesdienst “de Tuinman” (met video)

1060 0

  AALBURG – De Stichting Welzijn Pro Seniore (vroeger Stichting voor Bejaardenwerk in het Land van Heusden) heeft er sinds 1 juni 2016 een nieuwe tak van dienstverlening bij: “de Tuinman”.

Share