Tussentijdse activiteiten Team 28 voor SamenLoop voor Hoop

Like This Video 123 Redactie
Added by 17 februari 2019

NEDERHEMERT – Op 16 februari werd door Team 28 van SamenLoop voor Hoop een tussen activiteit georganiseerd. De grote Loop wordt gehouden op 28/29 juni 2019.

Zaterdagmiddag 16 februari werd gepland door Team 28 om een wandeltocht te organiseren in het prachtige natuurgebied Nederhemert-Zuid, beter bekend als ’t Eiland van Nederhemert.

Rond kwart voor één werd verzameld op het parkeerterrein van de speeltuin en de verwachting was dat er een twintigtal mensen aan mee zouden doen. Waarschijnlijk door het prachtige weer kwamen er 34 mensen opdagen om mee te lopen voor het goede doel en te genieten van de prachtige natuur.

Het organiserend team had twee kenners van het gebied uitgenodigd om de wandelaars te voorzien van de nodige achtergrondinformatie over het gebied. Zo werd even stilgestaan bij een dame die midden in het natuurgebied en natuurtuin heeft en natuurlijk bij het bekend kasteel dat in de loop van de jaren is opgebouwd van ruïne tot een prachtig kasteel.

Even later kwamen de wandelaars langs prachtige velden met voorjaarsbloemen die de nodige aandacht trokken door de fotograferende wandelaas. Zo werd de wandeling een heuse excursie met temperaturen die opliep tot zo’n 16 graden.

Het grootste gedeelte werd door ons meegelopen maar de koffie met cake die werd gedronken bij Petra en Robbert Smolders, moesten we helaas missen. Wie meer wil weten over deze beide mensen moet maar eens kijken op de website: http://geefeconomie.nl/.

De wandeltocht bracht uiteindelijk €340,- op voor het Goede Doel.

Share

Similar Videos

Lampionnenoptocht Genderen

554 0

GENDEREN – Zaterdagavond organiseerde Oranjevereniging Juliana uit Genderen haar traditionele lampionnenoptocht door de straten van Genderen.

Share

Zwaluwen inzetten tegen muggenoverlast

266 0

SLEEUWIJK – Op donderdag 16 augustus plaatste een groep vrijwilligers uit Sleeuwijk genaamd: “Muggen weg uit Sleeuwijk” een zwaluwtil bij de Eikenlaan.

Share

Clubkampioenschappen turnen WIK

141 0

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 16 februari vonden de clubkampioenschappen plaats van sportvereniging W.I.K. in sporthal de d’Alburcht waar meer dan 140 kinderen aan mee deden.

Share