Truckpulling Nederhemert valt in het water (video)

Like This Video 150 Redactie
Added by 1 juni 2018

NEDERHEMERT – De traditionele truckpullingwedstrijd in Nederhemert die vrijdagavond zou worden gehouden kon door de aanhoudende regenval geen doorgang vinden. De vooruitzichten waren nog hoopvol, buienradar gaf aan dat er misschien een druppeltje regen zou vallen, maar naarmate de tijd verstreek begon het steeds meer te regenen. De organisatie besloot de baan af te dekken en om 21.00 uur een beslissing te nemen of er wel of niet getrokken zou worden. Toen dat moment was aangebroken bleek er weinig hoop meer te zijn dat de wedstrijd alsnog door zou kunnen gaan en werd de moeilijke beslissing genomen om er de stekker definitief uit te trekken. Pech voor de deelnemende teams, die er alles aan hadden gedaan om hun wagens up to date te krijgen, en ook heel veel pech voor de organisatie die behoorlijk veel inkomsten zal moeten missen. Wellicht in 2019 nieuwe kansen.

Share

Similar Videos

Koningsdag Genderen 2018

160 0

GENDEREN – Op 27 april was het koningsdag en traditioneel wordt er in Genderen een aubade gehouden ter ere van onze jarige koning. Na het zingen van het Wilhelmus werden ballonnen opgelaten, waar aan een kleine wedstrijd is verbonden. Wie

Share

Brand bijgebouw woonhuis Wijk en Aalburg

829 0

Wijk en Aalburg – Er is vanmorgen rond half negen brand uitgebroken in de slaapkamer van een bijgebouw van een woning aan de Maasdijk.

Share

Schuimparty tijdens Zomerfeest Genderen

480 0

GENDEREN – Tijdens de tweede dag van het Zomerfeest Genderen, werd  naast het wandelen en kinderdisco, ook een geweldige schuimparty gehouden waar iedereen lekker uit zijn dak kon gaan.

Share