‘Wij trekken aan de bel’ (Video)

Like This Video 582 Redactie
Added by 22 maart 2017

GENDEREN – Woensdag 22 maar 2017 organiseerde het Liliane Fonds de actie “Wij trekken aan de bel” waar 600 scholen in Nederland aan meededen en bijna 500 scholen in Afrika.

De morgen waren bij de basisschool “Het Fundament” in Genderen waar de kinderen om 10.00 uur naar buiten kwamen om aandacht te trekken voor de actie door een paar minuten zoveel mogelijk lawaai te maken. Trommels, toeters, rammelaars kwamen er aan te pas, zodat het in de verre omgeving te horen was.

Later brachten we een bezoek bij het Liliane Fonds in ’s Hertogenbosch, waar Camar Dapper ons te woord stond om de actie toe te lichten.

Net na de middag bleek de actie goed aan te slaan in Nederland. Op het kantoor van het Liliane Fonds stroomden foto’s binnen van scholen uit Nederland die de actie hadden gefotografeerd.

AltenaDigitaal maakte bovenstaande overzicht van de school in Genderen en bij het Liliane Fonds.

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.lilianefonds.nl

Share

Similar Videos

Timmerdorp Genderen 2018 voor het eerst op Park Veldzicht

201 0

GENDEREN – Na jaren van timmeren in Genderen heeft stichting Timmerdorp Genderen een nieuwe locatie gekregen op Park Veldzicht.

Share

Nieuwaal “Parel aan de Waal”

155 0

NIEUWAAL – Nieuwaal een van de kleinste dorpen in de Bommelerwaard, maar misschien wel met de mooiste natuur. Tussen de Waaldijk en de rivier de Waal vindt u een zeldzaam stukje natuur dat vrij toegankelijk is voor wandelaars. Misschien komt

Share

Brandweer maakt overuren

448 0

WIJK EN AALBURG – De brandweer in de regio is nog steeds druk doende om alle meldingen van wateroverlast te behandelen. In Wijk en Aalburg bij de Kromme Nol staat een

Share