‘Wij trekken aan de bel’ (Video)

Like This Video 556 Redactie
Added by 22 maart 2017

GENDEREN – Woensdag 22 maar 2017 organiseerde het Liliane Fonds de actie “Wij trekken aan de bel” waar 600 scholen in Nederland aan meededen en bijna 500 scholen in Afrika.

De morgen waren bij de basisschool “Het Fundament” in Genderen waar de kinderen om 10.00 uur naar buiten kwamen om aandacht te trekken voor de actie door een paar minuten zoveel mogelijk lawaai te maken. Trommels, toeters, rammelaars kwamen er aan te pas, zodat het in de verre omgeving te horen was.

Later brachten we een bezoek bij het Liliane Fonds in ’s Hertogenbosch, waar Camar Dapper ons te woord stond om de actie toe te lichten.

Net na de middag bleek de actie goed aan te slaan in Nederland. Op het kantoor van het Liliane Fonds stroomden foto’s binnen van scholen uit Nederland die de actie hadden gefotografeerd.

AltenaDigitaal maakte bovenstaande overzicht van de school in Genderen en bij het Liliane Fonds.

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.lilianefonds.nl

Share

Similar Videos

Colin Bekers wint jubileumloop in Woudrichem

546 0

Woudrichem – De 25e editie van de Ronde van Woudrichem is gewonnen door Colin Bekers. De atleet uit Teteringen die twee weken geleden ook al zegevierde bij de Liberty Run in Waalwijk bleef Armand van der Smissen ruim voor.

Share

Warm Wielerevenement in Aalburg waar Marianne Vos wint bij de Elite Vrouwen

622 0

AALBURG – Tijdens het Wielerevenement dat dat dit jaar voor de tiende keer werd gehouden in Aalburg was weer van alles te beleven. Het warme weer maakte dat het voor de toeschouwers en heerlijke dag waar voor iedereen wat te

Share

Videoreportage Havendag Werkendam

838 0

Werkendam – Mede door een regenachtige zaterdagochtend kwamen de Havendagen van dit jaar wat trager op gang wat betreft de bezoekersaantallen dan in voorafgaande jaren. ’s Middags toen een voorzichtig zonnetje doorbrak boven de Werkendamse haven werd het weer ouderwets

Share