Toertocht Altena-West 2018 met historische tracktoren

Like This Video 93 Redactie
Added by 8 mei 2018

Frits Smit was vandaag (8/5) te gast in de studio van OKFM en  verteld ons bij over Toertocht Altena, Het grootste evenement met oude trekkers die ouder zijn dan 25 jaar.

REGIO – Op zaterdag 2juni wordt er weer voor de 20ste keer de toertocht Altena-West georganiseerd. Aan deze tocht die door de diverse dorpen in het mooie land van Heusden en Altena verreden zal worden, kunt u ook weer deelnemen met uw historische tractor (25 jaar of ouder). De deelname is geheel gratis.

U wordt s ’morgens om 09.30 welkom geheten in de Phoenix, Kerkstraat 4 Hank, alwaar u een kopje koffie aangeboden zal worden. Ook zal de toertocht hier beginnen en s ’middags weer eindigen (er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig). Het enige wat u zelf moet betalen deze dag is de lunch tussen de middag, als u daar gebruik van wilt maken in het Wapen van Emmikhoven te Almkerk.

Als u mee wilt rijden met deze tocht die ongeveer 45 km zal bedragen kunt u zich opgeven voor 27 mei. Uw tractor dient minimaal W.A. verzekerd te zijn en u dient een tractorrijbewijs te bezitten. Een ieder neemt deel op eigen risico. U bent van harte welkom.

Voor opgeven kunt u contact opnemen met Nico van Daalen in Nieuwendijk, tel: 06-27566119 of Fred Smits, tel: 0183-301763.

Share

Similar Videos

Grote controle op de A27 bij Nieuwendijk, duizenden euro’s en in beslag genomen

254 0

NIEUWENDIJK – Politie, de Belastingdienst en de Douane zijn op dit moment bezig met een grote verkeerscontrole op de A27 bij Nieuwendijk. Politieagenten op de motor vangen auto’s op die tussen Oosterhout en Dussen gescand worden en voeren ze vervolgens

Share

Truckpulling Nederhemert valt in het water (video)

61 0

NEDERHEMERT – De traditionele truckpullingwedstrijd in Nederhemert die vrijdagavond zou worden gehouden kon door de aanhoudende regenval geen doorgang vinden. De vooruitzichten waren nog hoopvol, buienradar gaf aan dat er misschien een druppeltje regen zou vallen, maar naarmate de tijd

Share

Grote politie-inval in Wijk en Aalburg

468 0

WIJK EN AALBURG – De politie is aan het einde van de middag een grootscheeps onderzoek begonnen bij een reinigingsbedrijf aan de Nijverheidsstraat in Wijk en Aalburg. Ruim 50 politieagenten vielen het bedrijf binnen omdat de eigenaren van het bedrijf

Share