Toertocht Altena-West 2018 met historische tracktoren

Like This Video 118 Redactie
Added by 8 mei 2018

Frits Smit was vandaag (8/5) te gast in de studio van OKFM en  verteld ons bij over Toertocht Altena, Het grootste evenement met oude trekkers die ouder zijn dan 25 jaar.

REGIO – Op zaterdag 2juni wordt er weer voor de 20ste keer de toertocht Altena-West georganiseerd. Aan deze tocht die door de diverse dorpen in het mooie land van Heusden en Altena verreden zal worden, kunt u ook weer deelnemen met uw historische tractor (25 jaar of ouder). De deelname is geheel gratis.

U wordt s ’morgens om 09.30 welkom geheten in de Phoenix, Kerkstraat 4 Hank, alwaar u een kopje koffie aangeboden zal worden. Ook zal de toertocht hier beginnen en s ’middags weer eindigen (er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig). Het enige wat u zelf moet betalen deze dag is de lunch tussen de middag, als u daar gebruik van wilt maken in het Wapen van Emmikhoven te Almkerk.

Als u mee wilt rijden met deze tocht die ongeveer 45 km zal bedragen kunt u zich opgeven voor 27 mei. Uw tractor dient minimaal W.A. verzekerd te zijn en u dient een tractorrijbewijs te bezitten. Een ieder neemt deel op eigen risico. U bent van harte welkom.

Voor opgeven kunt u contact opnemen met Nico van Daalen in Nieuwendijk, tel: 06-27566119 of Fred Smits, tel: 0183-301763.

Share

Similar Videos

Petitie Buitenstad Zaltbommel

131 0

Veen / Zaltbommel – Afgelopen week waren Koos de Looff en Ad Schalkx te gast in de studio van OkeFm om te vertellen over hun petitie om de Buitenstad van Zaltbommel mooier te maken dan de plannen die er nu

Share

Kinderen genieten tijdens beachvolleybal-clinic in Zaltbommel

228 0

ZALTBOMMEL – Het is inmiddels traditie dat tijdens de Pinksterdagen een beachvolleybal toernooi wordt gehouden op markt in Zaltbommel. De organiserende vereniging volleybalvereniging Phoenix had dit jaar een bijzonder nieuw onderdeel aan het programma toegevoegd namelijk een beachvolleybal-clinic voor de

Share

Inzamelingactie voor slachtoffers brand in Veen

1296 0

VEEN – Antoinette Duijster een nichtje van de getroffen slachtoffers van de brand van afgelopen dinsdagavond in Veen is een inzamelingsactie begonnen om spullen in te zamelen. Haar nichtje Annelise den Bok en haar man die in het huisje woonden

Share