Toertocht Altena-West 2018 met historische tracktoren

Like This Video 188 Redactie
Added by 8 mei 2018

Frits Smit was vandaag (8/5) te gast in de studio van OKFM en  verteld ons bij over Toertocht Altena, Het grootste evenement met oude trekkers die ouder zijn dan 25 jaar.

REGIO – Op zaterdag 2juni wordt er weer voor de 20ste keer de toertocht Altena-West georganiseerd. Aan deze tocht die door de diverse dorpen in het mooie land van Heusden en Altena verreden zal worden, kunt u ook weer deelnemen met uw historische tractor (25 jaar of ouder). De deelname is geheel gratis.

U wordt s ’morgens om 09.30 welkom geheten in de Phoenix, Kerkstraat 4 Hank, alwaar u een kopje koffie aangeboden zal worden. Ook zal de toertocht hier beginnen en s ’middags weer eindigen (er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig). Het enige wat u zelf moet betalen deze dag is de lunch tussen de middag, als u daar gebruik van wilt maken in het Wapen van Emmikhoven te Almkerk.

Als u mee wilt rijden met deze tocht die ongeveer 45 km zal bedragen kunt u zich opgeven voor 27 mei. Uw tractor dient minimaal W.A. verzekerd te zijn en u dient een tractorrijbewijs te bezitten. Een ieder neemt deel op eigen risico. U bent van harte welkom.

Voor opgeven kunt u contact opnemen met Nico van Daalen in Nieuwendijk, tel: 06-27566119 of Fred Smits, tel: 0183-301763.

Share

Similar Videos

SGP Altena presenteert verkiezingsprogramma (Video)

230 0

ALMKERK – op 18 september presenteerde SGP Altena hun verkiezingsprogramma voor de volgende vier jaar. Het werd niet in een grote partytent gehouden maar gewoon simpel in de buitenlucht vlakbij het toekomstige gemeentehuis in Almkerk. AltenaDigitaal maakte een kort overzicht

Share

Videoverslag 17e Lingewaalloop Herwijnen

176 0

HERWIJNEN – Altena Digitaal was vandaag aanwezig bij de 17e Lingewaalloop in Herwijnen. Het verslag van deze wedstrijd die meetelt voor het Grote Rivieren Circuit volgt in de loop van dit weekend, maar hieronder kunt u alvast genieten van de

Share

Zomerfeest Genderen maandag 22 augustus

528 0

GENDEREN – Maandag 22 augustus ging Zomerfeest Genderen van start met een prachtige dag die zeker voor de wandelaars perfect was.

Share