Toertocht Altena-West 2018 met historische tracktoren

Like This Video 150 Redactie
Added by 8 mei 2018

Frits Smit was vandaag (8/5) te gast in de studio van OKFM en  verteld ons bij over Toertocht Altena, Het grootste evenement met oude trekkers die ouder zijn dan 25 jaar.

REGIO – Op zaterdag 2juni wordt er weer voor de 20ste keer de toertocht Altena-West georganiseerd. Aan deze tocht die door de diverse dorpen in het mooie land van Heusden en Altena verreden zal worden, kunt u ook weer deelnemen met uw historische tractor (25 jaar of ouder). De deelname is geheel gratis.

U wordt s ’morgens om 09.30 welkom geheten in de Phoenix, Kerkstraat 4 Hank, alwaar u een kopje koffie aangeboden zal worden. Ook zal de toertocht hier beginnen en s ’middags weer eindigen (er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig). Het enige wat u zelf moet betalen deze dag is de lunch tussen de middag, als u daar gebruik van wilt maken in het Wapen van Emmikhoven te Almkerk.

Als u mee wilt rijden met deze tocht die ongeveer 45 km zal bedragen kunt u zich opgeven voor 27 mei. Uw tractor dient minimaal W.A. verzekerd te zijn en u dient een tractorrijbewijs te bezitten. Een ieder neemt deel op eigen risico. U bent van harte welkom.

Voor opgeven kunt u contact opnemen met Nico van Daalen in Nieuwendijk, tel: 06-27566119 of Fred Smits, tel: 0183-301763.

Share

Similar Videos

Veel belangstelling voor “Waspikunst”

453 0

Waspik – Het jaarlijkse Waspikunst Weekend dat voor de dertiende keer werd gehouden kon zich ook dit jaar weer verheugen in een flink aantal bezoekers. Maar liefst 34 amateur en beroepskunstenaars uit de gemeente Waalwijk lieten een aantal van hun

Share

Rondvaart naar werkzaamheden Merwedebrug A27

571 0

WERKENDAM – Ruim 350 mensen maakten vandaag gebruik van de mogelijkheid om vanaf het water de herstelwerkzaamheden aan de Merwedebrug te bekijken. De rondvaart was mogelijk gemaakt door Riveer en Rijkswaterstaat.  Aan boord waren ook een aantal medewerkers van Rijkswaterstaat

Share

Zwaargewonde bij frontale botsing Sluisdijk Andel/Poederoijen

935 0

ANDEL/POEDEROIJEN – Bij een frontale tussen twee personenauto’s op de Sluisdijk tussen Andel en Poederoijen is vanavond een man zwaargewond geraakt. Van het andere voertuig waarin een ouder echtpaar zat raakte de vrouw licht gewond en bleef de man ongedeerd.

Share