Toertocht Altena-West 2018 met historische tracktoren

Like This Video 49 Redactie
Added by 8 mei 2018

Frits Smit was vandaag (8/5) te gast in de studio van OKFM en  verteld ons bij over Toertocht Altena, Het grootste evenement met oude trekkers die ouder zijn dan 25 jaar.

REGIO – Op zaterdag 2juni wordt er weer voor de 20ste keer de toertocht Altena-West georganiseerd. Aan deze tocht die door de diverse dorpen in het mooie land van Heusden en Altena verreden zal worden, kunt u ook weer deelnemen met uw historische tractor (25 jaar of ouder). De deelname is geheel gratis.

U wordt s ’morgens om 09.30 welkom geheten in de Phoenix, Kerkstraat 4 Hank, alwaar u een kopje koffie aangeboden zal worden. Ook zal de toertocht hier beginnen en s ’middags weer eindigen (er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig). Het enige wat u zelf moet betalen deze dag is de lunch tussen de middag, als u daar gebruik van wilt maken in het Wapen van Emmikhoven te Almkerk.

Als u mee wilt rijden met deze tocht die ongeveer 45 km zal bedragen kunt u zich opgeven voor 27 mei. Uw tractor dient minimaal W.A. verzekerd te zijn en u dient een tractorrijbewijs te bezitten. Een ieder neemt deel op eigen risico. U bent van harte welkom.

Voor opgeven kunt u contact opnemen met Nico van Daalen in Nieuwendijk, tel: 06-27566119 of Fred Smits, tel: 0183-301763.

Share

Similar Videos

Egbert Hooykaas een topper uit de Bommelerwaard

479 0

Zuilichem – De 49e jarige Zuilichemse atleet Egbert Hooykaas staat in de regio nog steeds op eenzame hoogte. Vandaag kwamen we hem tegen bij de 16e Promenadeloop in Zaltbommel, waar en een interview met hem gemaakt hebben. Hij heeft het

Share

Videoreportage: 42e Dordtse Biesbosch halve marathon

164 0

REGIO – Vandaag waren wij aanwezig bij de 42e Dordtse Biesbosch halve marathon in Dordrecht, een wedstrijd die meetelt voor het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2018. IN totaal kwamen vandaag 726 deelnemers aan de start. Hieronder het videoverslag van de

Share

Eredivisie Beachvolleybal in Werkendam

432 0

WERKENDAM – Dit weekend, 20 en 21 mei 2017, wordt het Nationale eredivisie beachvolleybal, het hoogste competitieniveau bij de senioren, in Werkendam gehouden

Share