Timmerdorp Genderen 2019

Like This Video 219 Redactie
Added by 6 augustus 2019

GENDEREN – Afgelopen maandag 5 augustus is Timmerdorp Genderen van start gegaan dat wordt gehouden op Park Veldzicht, Langepad 13.

In totaal doen 50 kinderen mee om hun mooiste hut te bouwen onder leiding van 15 vrijwilligers. Timmerdorp Genderen wordt voor de 24ste keer gehouden, waarvan nu voor de 2de keer op Park Veldzicht.

De stemming is prima onder de kinderen en de getimmerde bouwwerken vorderen gestaagd. Dinsdagmorgen begon met een prachtige vogelshow, waar uilen en andere roofvogels te zien waren.

Later deze week kunnen de ouders en andere belangstellenden de bouwwerken komen bewonderen en wordt ’s avonds een Bonte Avond gehouden.

AltenaDigitaal was aanwezig om een videoverslag te maken voor OkéTV die later deze week ook op TV te zien zal zijn.

Share

Similar Videos

Altenadigitaal en OkéFm te gast bij het Willem van Oranje College

1226 0

Wijk en Aalburg – Afgelopen dinsdag 14 november waren OkéFm en Altenadigitaal te gast bij het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg.

Share

Park Veldzicht krijgt vorm

684 0

GENDEREN – Zaterdag 24 maart was het een drukte van belang bij het voormalige zwembad Veldzicht. Zo’n 30 vrijwilligers waren druk bezig met allerhande activiteiten om het nieuwe Park Veldzicht gezicht te geven.

Share

Lopen voor kindslaven

314 0

RIJSWIJK – Op zaterdag 13 juli gaan vijf lopers uit de regio een estafetteloop doen van 156 kilometer. Adrie Burghout, Arik Burghout, Ben den Hartog, Léan de Ruiter en Leendert van der Lugt starten bij de Haitiaanse ambassade in Brussel

Share