Timmerdorp Genderen 2019

Like This Video 136 Redactie
Added by 6 augustus 2019

GENDEREN – Afgelopen maandag 5 augustus is Timmerdorp Genderen van start gegaan dat wordt gehouden op Park Veldzicht, Langepad 13.

In totaal doen 50 kinderen mee om hun mooiste hut te bouwen onder leiding van 15 vrijwilligers. Timmerdorp Genderen wordt voor de 24ste keer gehouden, waarvan nu voor de 2de keer op Park Veldzicht.

De stemming is prima onder de kinderen en de getimmerde bouwwerken vorderen gestaagd. Dinsdagmorgen begon met een prachtige vogelshow, waar uilen en andere roofvogels te zien waren.

Later deze week kunnen de ouders en andere belangstellenden de bouwwerken komen bewonderen en wordt ’s avonds een Bonte Avond gehouden.

AltenaDigitaal was aanwezig om een videoverslag te maken voor OkéTV die later deze week ook op TV te zien zal zijn.

Share

Similar Videos

Ondergelopen uiterwaarden luilekkerland voor Ooievaars Hurwenen

865 0

HURWENEN – Het verwachte hoge water dat in aankomst is geeft niet aan iedereen de nodige hinder, de kolonie Ooievaars die in Hurwenen bivakkeren doen zich nu al tegoed in de ondergelopen uiterwaarden. Tientallen van deze volgens deden zich tegoed

Share

Waarschuwing: Pas u snelheid aan op de Van Heemstraweg

298 0

BOMMELERWAARD – Op socialmedia worden automobilisten op dagelijks gewaarschuwd dat de politie regelmatig op snelheid controleert op de Van Heemstraweg (N322). Tussen Brakel en Zaltbommel zijn er werkzaamheden en daardoor mag er niet harder gereden worden dan 50 kilometer per

Share

Trudy Vlot presenteert haar boek “Het Gezondheidsfundament”

929 0

VEEN / GENDEREN – Afgelopen vrijdag 2 december 2016 lanceerde natuurarts Trudy Vlot, haar nieuwe boek “Het Gezondheidsfundament” in Veen, aan een groep genodigden in Veen.

Share