Timmerdorp Genderen 2019

Like This Video 89 Redactie
Added by 6 augustus 2019

GENDEREN – Afgelopen maandag 5 augustus is Timmerdorp Genderen van start gegaan dat wordt gehouden op Park Veldzicht, Langepad 13.

In totaal doen 50 kinderen mee om hun mooiste hut te bouwen onder leiding van 15 vrijwilligers. Timmerdorp Genderen wordt voor de 24ste keer gehouden, waarvan nu voor de 2de keer op Park Veldzicht.

De stemming is prima onder de kinderen en de getimmerde bouwwerken vorderen gestaagd. Dinsdagmorgen begon met een prachtige vogelshow, waar uilen en andere roofvogels te zien waren.

Later deze week kunnen de ouders en andere belangstellenden de bouwwerken komen bewonderen en wordt ’s avonds een Bonte Avond gehouden.

AltenaDigitaal was aanwezig om een videoverslag te maken voor OkéTV die later deze week ook op TV te zien zal zijn.

Share

Similar Videos

Vierluik over het fusietraject bij OkeFM

543 0

Regio – Diverse mensen van de gemeente Aalburg, Werkendam en Woudrichem kwamen  bij OkeFM om de luisteraars bij te praten over het fusietraject. Ook burgermeester Naterop was aanwezig om het een en ander te vertellen. AltenaDigitaal was erbij en maakte

Share

Ravage door omgewaaide boom op begraafplaats in Zaltbommel

362 0

ZALTBOMMEL – Een omgewaaide boom die naast de oude begraafplaats Bossche Poort in Zaltbommel stond heeft daar een grote ravage aangericht. De boom die zaterdagmiddag omwaaide vernielde circa 15 graven, bijna allemaal oude graven, want op deze begraafplaats worden nog

Share

Fraaie “Drone beelden” Kromme Nol

673 0

WIJK EN AALBURG – Via Aerial Cinematography Tilburg kregen wij vandaag fraaie luchtopnamen toegezonden van de omgeving bij de Kromme Nol. Vooral de waterkering werd hierbij prachtig in beeld gebracht. De opnamen zijn hieronder te zien.

Share