Timmerdorp Genderen 2018 voor het eerst op Park Veldzicht

Like This Video 139 Redactie
Added by 9 augustus 2018

GENDEREN – Na jaren van timmeren in Genderen heeft stichting Timmerdorp Genderen een nieuwe locatie gekregen op Park Veldzicht.

Het voordeel van deze locatie is dat er flink wat grote bomen staan zodat de kinderen niet in de hete zon hoeven te staan als ze aan het timmeren zijn.

Donderdagmorgen waren we te gast bij het Timmerdorp en spraken we met Janne Groot van stichting Timmerdorp Genderen, die prima tevreden is met de nieuwe locatie en hopen dat de organisatie ook volgend jaar weer gebruik mag maken van Park Veldzicht.

Share

Similar Videos

Koningsdag 2016 Genderen en Drongelen

617 0

GENDEREN / DRONGELEN – De weersverwachtingen waren voor deze dag niet al te best en veel organisaties hebben hun activiteiten aangepast, verplaatst of zelf afgelast.

Share

Woningbrand in Andel

366 0

Andel – Om 11:51 uur werd de brandweer van Giessen opgeroepen om naar de Prinses Christinastraat te gaan in Andel. Het betrof eenwoningbrand. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand, zodoende werd brandweer Woudrichem ook opgeroepen. De hoogwerker uit Waalwijk is

Share

Ooievaars in Drongelen bijna klaar om uit te vliegen

90 0

DRONGELEN – Op maandag 4 juni bezochten we het ooievaarsnest in Drongelen waar 3 jongen aan het oefenen zijn met hun vleugels in de wind om binnenkort uit te vliegen.

Share