Timmerdorp Genderen 2018 voor het eerst op Park Veldzicht

Like This Video 189 Redactie
Added by 9 augustus 2018

GENDEREN – Na jaren van timmeren in Genderen heeft stichting Timmerdorp Genderen een nieuwe locatie gekregen op Park Veldzicht.

Het voordeel van deze locatie is dat er flink wat grote bomen staan zodat de kinderen niet in de hete zon hoeven te staan als ze aan het timmeren zijn.

Donderdagmorgen waren we te gast bij het Timmerdorp en spraken we met Janne Groot van stichting Timmerdorp Genderen, die prima tevreden is met de nieuwe locatie en hopen dat de organisatie ook volgend jaar weer gebruik mag maken van Park Veldzicht.

Share

Similar Videos

Indrukwekkende dodenherdenking Wijk en Aalburg (videoreportage)

518 0

Wijk en Aalburg – De 4 mei viering in Wijk en Aalburg was ook dit keer weer een indrukwekkende gebeurtenis. Volgens de organisatie de “Stichting 4-5 mei Wijk en Aalburg” is het nog maar zelden voorgekomen dat het zo druk

Share

Tafeltennistalent Robin Vos

303 0

AALBURG – Tafeltennistalent Robin Vos uit Aalburg was afgelopen dinsdag te gast in de studio van OkéFm waar hij werd geïnterviewd door André in het programma AndréOK.

Share

Aalburgs Manifest

562 0

AALBURG – Afgelopen vrijdag werd door het Aalburgs Manifest een bijeenkomst gehouden in het gebouw Kennispoort om hun streven aan de pers te tonen. Middenstanders, scholen en burgers bundelen hun krachten om tot een leefbaarder omgeving te komen. Altenadigitaal maakte

Share