Tafeltennistalent Robin Vos

Like This Video 401 Redactie
Added by 28 september 2017

AALBURG – Tafeltennistalent Robin Vos uit Aalburg was afgelopen dinsdag te gast in de studio van OkéFm waar hij werd geïnterviewd door André in het programma AndréOK.

Robin is 10 jaar en tennist al zo’n kleien 3 jaar. Hij werd aangestoken door het tennisvirus toen hij een keer met zijn oudere broer meeging naar Den Bosch en een potje mee mocht doen. De trainer Tonny had al snel in de gaten dat Robin aanleg had voor tafeltennis en nodigde hem uit om verder te gaan in deze sport.

Inmiddels heeft Robin al 17 bekers op zijn kamer staan die hij heeft gewonnen met clubkampioenschapen en toernooien. Internationaal begint Robin ook door te breken en is soms  in het buitenland om zijn balletje te slaan.  De vader van Robin is apetrots op zijn kleine telg en staat altijd klaar om Robin met zijn auto naar de trainingen en wedstrijden te rijden.

Robin speelt bij de Bossche vereniging  Never Despair (http://www.neverdespair.nl/).

Foto’s: Jurgen Versteeg

 

 

Share

Similar Videos

Stacaravan uitgebrand in Wijk en Aalburg

469 0

WIJK EN AALBURG – Op campint ’t Wertje in Wijk en Aalburg is zaterdagavond een stacarvan door brand verwoest. De  brand brak tegen 22.00 uur uit, en de brandweer kon alleen maar voorkomen dat het geen uitslaande brand werd. De

Share

‘Wij trekken aan de bel’ (Video)

653 0

GENDEREN – Woensdag 22 maar 2017 organiseerde het Liliane Fonds de actie “Wij trekken aan de bel” waar 600 scholen in Nederland aan meededen en bijna 500 scholen in Afrika.

Share

Video Jeugdloop 28e Physio.Fit Dirk IV loop Hoornaar

689 0

HOORNAAR – Ook de jeugd was in Hoornaar weer prima vertegenwoordigd. Ook daar hebben wij natuurlijk beelden van gemaakt die hierboven te zien zijn.

Share