Tafeltennistalent Robin Vos

Like This Video 293 Redactie
Added by 28 september 2017

AALBURG – Tafeltennistalent Robin Vos uit Aalburg was afgelopen dinsdag te gast in de studio van OkéFm waar hij werd geïnterviewd door André in het programma AndréOK.

Robin is 10 jaar en tennist al zo’n kleien 3 jaar. Hij werd aangestoken door het tennisvirus toen hij een keer met zijn oudere broer meeging naar Den Bosch en een potje mee mocht doen. De trainer Tonny had al snel in de gaten dat Robin aanleg had voor tafeltennis en nodigde hem uit om verder te gaan in deze sport.

Inmiddels heeft Robin al 17 bekers op zijn kamer staan die hij heeft gewonnen met clubkampioenschapen en toernooien. Internationaal begint Robin ook door te breken en is soms  in het buitenland om zijn balletje te slaan.  De vader van Robin is apetrots op zijn kleine telg en staat altijd klaar om Robin met zijn auto naar de trainingen en wedstrijden te rijden.

Robin speelt bij de Bossche vereniging  Never Despair (http://www.neverdespair.nl/).

Foto’s: Jurgen Versteeg

 

 

Share

Similar Videos

Videoreportage 10 kilometer Loop naar Pomp

478 0

Altena Digitaal was zaterdagmiddag aanwezig bij de Loop naar de Pomp in Noordeloos waar ook diverse regio atleten aanwezig waren. Hieronder een beeldverslag

Share

Video opiniërende raadsvergadering AZC Woudrichem

615 0

WOUDRICHEM – De huidige plannen voor het realiseren van een Asielzoekers Centrum (AZC) in Andel voor 300 vluchtelingen is van tafel. Er is te weinig draagvlak onder met name de Andelse inwoners en het is te grootschalig was ook de

Share