Sport en Vriendschap wint Driekamp in Wijk en Aalburg

Like This Video 300 Redactie
Added by 24 maart 2019

WIJK EN AALBURG – Afgelopen zaterdag 23 maart 2019 werd in D’ Alburcht geturnd op de felbegeerde wisselbeker turnen voor recreanten.

Aan de wedstrijd deden zo’n 160 kinderen mee van drie verenigingen: Lios (Veen), S&V (Eethen) en WIK (Wijk en Aalburg). Na een spannende dag die om 8.15 uur begon werd om 16.00 uur de uitslag bekend gemaakt.

Wethouder Peter van der Ven mocht deze dag de medailles om omhangen aan de beste turnsters en de beker overhandigen aan S&V uit Eethen die met bijna een punt verschil als beste eindigde.

Share

Similar Videos

Reisverslag van een ontdekkingstocht

887 0

SAMEN OP WEG & OVERHEIDSPARTICIPATIE OUD GASTEL / AALBURG – Vorig jaar zomer gingen de gemeenten Aalburg, Etten-Leur en Halderberge samen op ontdekkingstocht. Doel van deze reis? Ontdekken hoe het theoretische begrip, overheidsparticipatie, in tastbare resultaten kon worden omgezet.

Share

Ex-inbreker Evert Jansen in Dorpshuis Genderen

1335 0

GENDEREN – Afgelopen dinsdag 11 oktober 2016 hield de Dorpsraad van Genderen haar jaarlijkse ledenvergadering in het Dorpshuis van Genderen. Samen met de gemeente Aalburg nodigde de Dorpsraad de ex-inbreker Evert Jansen uit om zijn verhaal te komen vertellen en

Share

Schilder zwaargewond na val van ladder

248 0

WIJK EN AALBURG – Vanmiddag rond kwart voor vier is een schilder die bezig was om de daklijsten van een woning aan de Kortestraat/Polstraat zwaargewond geraakt toen hij met zijn ladder onderuit geschoven was en op bestrating terecht was gekomen.

Share