Scouting Altenadag in Hank

Like This Video 254 Redactie
Added by 25 mei 2019

HANK –  op 25 mei 2019 hielde de drie scoutingverenigingen in Altena: Scouting Altenagroep te Sleeuwijk, Scouting Loevestein te Woudrichem en Scouting Hank te Hank, een gezamenlijke “Altenadag””.

Het feest voor de kinderen begon om 13.00 uur en was ingedeeld in drie leeftijdsgroepen. (bevers, welpen en scouts). Een bestuurslid nam onze komst serieus op en begeleide ons naar de verschillende onderdelen door een wirwar van struiken en bomen. Op een gegeven moment kwamen we bij kleinsten uit die op het punt stonden om met een boot van wal te gaan op zoek naar vogels en andere waterdieren.

Een prachtige ervaring voor de kinderen, want die genoten van wat ze allemaal zagen. Een andere groep was brood aan het bakken oven een houtvuur, terwijl de derde groep zich vermaakte met het klimmen en klauteren bij een opblaas hindernis. De dag werd om 16.00 uur afgesloten.

Een prachtige dag en wij geven de organisatie een dikke pluim wat het was werkelijk af.

We maakte een impressie van deze dag die u later ook kunt bekijken op OKÉTV kanaal 41 (Altena) en kanaal 36 (Bommelerwaard).

Share

Similar Videos

Video’s van de Physio.Fit 30e Dirk IV-loop in Hoornaar

251 0

REGIO – Onze camera stond vandaag in Hoornaar opgesteld bij de 30e Physio.Fit Dirk IV-loop. Er was een behoorlijke inbreng vanuit Altena en de Bommelerwaard. De overwinning ging naar Roy Hoornweg die zijn eigen parcoursrecord uit de boeken liep. Bij

Share

De Grote Ertepikkers Quiz Genderen 2018

314 0

GENDEREN – op 29 juni vond de Grote Ertepikkers Quiz Genderen plaats waar boven verwachting rond de 400 mensen aan mee deden.

Share

Afsluiting brug zorgt voor grote problemen in Sleeuwijk

778 0

SLEEUWIJK – De afsluiting van de brug over de A27 heeft vrijwel de hele dag voor de nodige opstoppingen rondom De Tol in Sleeuwijk gezorgd. Dat kwam voornamelijk omdat honderden vrachtwagenchauffeurs de borden negeerden die aangaven dat de brug voor

Share