Scouting Altenadag in Hank

Like This Video 146 Redactie
Added by 25 mei 2019

HANK –  op 25 mei 2019 hielde de drie scoutingverenigingen in Altena: Scouting Altenagroep te Sleeuwijk, Scouting Loevestein te Woudrichem en Scouting Hank te Hank, een gezamenlijke “Altenadag””.

Het feest voor de kinderen begon om 13.00 uur en was ingedeeld in drie leeftijdsgroepen. (bevers, welpen en scouts). Een bestuurslid nam onze komst serieus op en begeleide ons naar de verschillende onderdelen door een wirwar van struiken en bomen. Op een gegeven moment kwamen we bij kleinsten uit die op het punt stonden om met een boot van wal te gaan op zoek naar vogels en andere waterdieren.

Een prachtige ervaring voor de kinderen, want die genoten van wat ze allemaal zagen. Een andere groep was brood aan het bakken oven een houtvuur, terwijl de derde groep zich vermaakte met het klimmen en klauteren bij een opblaas hindernis. De dag werd om 16.00 uur afgesloten.

Een prachtige dag en wij geven de organisatie een dikke pluim wat het was werkelijk af.

We maakte een impressie van deze dag die u later ook kunt bekijken op OKÉTV kanaal 41 (Altena) en kanaal 36 (Bommelerwaard).

Share

Similar Videos

Zomerfeest Genderen maandag 22 augustus

565 0

GENDEREN – Maandag 22 augustus ging Zomerfeest Genderen van start met een prachtige dag die zeker voor de wandelaars perfect was.

Share

Positive Horsemanship trainingskamp

821 0

GENDEREN – Deze week vindt het Internationale Positive Horsemanship trainingskamp plaats in Genderen dat door twee bekende instructrices, Nikki van Olst en Saskia de Clercq, werd gegeven. Positive Horsemanship draait volledig om het werken met paarden op een plezierige en

Share

Grote controle op de A27 bij Nieuwendijk, duizenden euro’s en in beslag genomen

366 0

NIEUWENDIJK – Politie, de Belastingdienst en de Douane zijn op dit moment bezig met een grote verkeerscontrole op de A27 bij Nieuwendijk. Politieagenten op de motor vangen auto’s op die tussen Oosterhout en Dussen gescand worden en voeren ze vervolgens

Share