Schilder zwaargewond na val van ladder

Like This Video 127 Redactie
Added by 7 juni 2018

WIJK EN AALBURG – Vanmiddag rond kwart voor vier is een schilder die bezig was om de daklijsten van een woning aan de Kortestraat/Polstraat zwaargewond geraakt toen hij met zijn ladder onderuit geschoven was en op bestrating terecht was gekomen. De verwondingen waren dermate ernstig dat ook de hulp van een traumaheli werd opgeroepen. De man is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend waardoor de ladder is onderuit geschoten.

Share

Similar Videos

Dorpsraad Genderen plant 14.000 bloembollen in Genderen

143 0

GENDEREN – op 15 oktober was de Dorpsraad van Genderen al vroeg uit de veren om 14.000 bloembollen te gaan planten op 37 verschillende plaatsen in het dorp.

Share

Kampioensfeest VTN Truckpulling

204 0

NIEUWAAL – Het truckpullingteam van VTN uit Nieuwaal die afgelopen seizoen de nationale titel veroverde vierde dat heugelijke feit vandaag met een kampioensfeestin de hal van Van Tuijl Transport in Zaltbommel. Altena Digitaal was erbij, en keek niet alleen met

Share

Vismeester Huib geeft visles op het Fundament

91 0

GENDEREN – Op vrijdag 15 juni was het spannend toen niet juf Jacqueline voor de klas verscheen maar Vismeester Huib, die een boeiend verhaal ging houden over vissen.

Share