Schilder zwaargewond na val van ladder

Like This Video 102 Redactie
Added by 7 juni 2018

WIJK EN AALBURG – Vanmiddag rond kwart voor vier is een schilder die bezig was om de daklijsten van een woning aan de Kortestraat/Polstraat zwaargewond geraakt toen hij met zijn ladder onderuit geschoven was en op bestrating terecht was gekomen. De verwondingen waren dermate ernstig dat ook de hulp van een traumaheli werd opgeroepen. De man is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend waardoor de ladder is onderuit geschoten.

Share

Similar Videos

Loop naar de Pomploop in Noordeloos

277 0

REGIO – Altena Digitaal was vandaag aanwezig bij de 7e Loop naar de Pomploop in Noordeloos. We maakten drie reportages, van de 10 kilometer, 5 kilometer en van de jeugdloop. De reportages zijn hieronder te zien. Het verslag volgt later.

Share

Automobiliste schept twee fietsers en laat spoor van vernielingen na

109 0

ZALTBOMMEL – Bij een ernstig ongeluk op de Gisbert Schairtweg in Zaltbommel zijn dinsdagmiddag drie gewonden gevallen. Een vrouwelijke automobiliste schepte twee jongens (18 en 19 jaar) ramde 150 meter verder een tuinhuis, vervolgens reed ze tegen een bestelbus die

Share

Streekdagen Meeuwen zaterdag (Video)

1871 1

MEEUWEN – De Streekdagen in Meeuwen is al weer aan zijn tweede dag bezig en biedt voor de bezoekers een scala aan vermaakt.

Share