SamenLoop voor Hoop te gast bij Repaircafé Almkerk

Like This Video 147 Redactie
Added by 9 april 2019

ALMKERK – Op 9 april was Samenloop voor Hoop te gast bij Repaircafé Almkerk. Beide partijen vertegenwoordigen een prachtig initiatief. De één repareert spulletjes van mensen die in de loop van de tijd stuk zijn gegaan, en de ander verzamelt geld voor de Kankerbestrijding.

Vandaag schonk het Repaircafé de opbrengst van reparaties aan Team 28 van SamenLoop voor Hoop. De reparaties worden gedaan voor een vrijwillige donatie. We zagen vandaag dat de reparaties gul werden beloon wat natuurlijk de opbrengst voor Kankerbestrijding alleen maar ten goede komt.

Beiden een mooi initiatief waar we een korte video van hebben gemaakt en waar beide vertegenwoordigers aan het woord komen.

Share

Similar Videos

Op bezoek bij Altenahove in Almkerk

380 0

Almkerk – Afgelopen donderdag waren we samen met OkéFm op bezoek bij Altenahove in Almkerk waar live werd uitgezonden van 15.00 tot 19.00 uur. Tijdens deze uitzending konden bewoners, verplegend personeel en vrijwilligers hun favoriete plaatjes aanvragen.

Share

Video jeugdwedstrijden Werkendam

634 0

WERKENDAM – Niet alleen de 5 kilometerwedstrijd in Werkendam was drukbezet, ook de jeugd kwam in grote aantallen opdraven om hun rondjes te voltooien. Ook van hun optreden maakten wij een korte vide impressie die hieronder te zien is.

Share

Leerlingen Willem van Oranje College fietsen 400 km in 2 dagen voor het goede doel

959 0

WAALWIJK – Een groep leerlingen van het Willem van Oranje College heeft een geweldige prestatie geleverd door in twee dagen tijd maar liefst 400 kilometer op de fiets af te leggen. En daarbij verzamelden ze ook nog eens 13.000 euro

Share