SamenLoop voor Hoop Altena gezellig druk

Like This Video 120 Redactie
Added by 29 juni 2019

Van vrijdag 28 tot en met zaterdag 29 juni 2019 werd de grote SamenLoop voor Hoop Altena gehouden waar weer heel wat teams aan mee deden.

Ondanks het behoorlijk warme weer waar de temperaturen stegen tot 35 graden, was het gezellig druk en veel mensen kwamen de lopers ondersteunen. Helaas konden wij alleen vrijdag aanwezig zijn, maar we hebben toch een indruk kunnen maken op video, die u hieronder kunt bekijken.

Deze opname kunt u later in het weekend ook terug kijken op OkéTV via Ziggo kanaal 41 voor Altena en kanaal 36 voor Zaltbommel.

Share

Similar Videos

AltenaLokaal scoort voor de kas van het G-Team, maar verliest dik in het veld!

215 0

ANDEL – Terwijl de rest van het land voor de buis zat voor het Nederlands elftal, werd er in Altena een andere belangrijke voetbalwedstrijd gespeeld. Het was een gezellige drukte donderdagavond op het terrein van Sparta’30 in Andel. Voor het

Share

Vissen voor de jeugd Zomerfeest Genderen

416 0

GENDEREN – Tijdens Zomerfeest Genderen wordt er traditioneel een viswedstrijd gehouden voor de jeugd aan de haven van Genderen.

Share

Kalfjes in het Munnikenland maken het goed (Video)

302 0

POEDEROIJEN – Er was vandaag veel onrust op de socialmedia over de twee kalfjes van de Grote Grazers die in het Munnikenland lopen. Het zou te koud voor hun zijn en de moeder grazers zouden te weinig melk voor de

Share