Sail 2017 Afgedamde Maas druk bezocht

Like This Video 373 Redactie
Added by 11 september 2017

REGIO – Zaterdagavond 9 september 2017 werd voor de tweede keer Sail gehouden op de Afgedamde Maas tussen Nederhemert en Poederoijen. In totaal de 53 schepen mee die met hun verlichting een pracht schouwspel vertoonden in het donker.

De start vond plaats om 20.00 uur en de flinke vloot voer langs verschillende plaatsen waar aan wal duizenden mensen stonden te kijken van de dit pracht schouwspel. Voor het startschot werden de schippers toegezongen door het Hèmerts Visserskoor.

In Poederoijen was het aan de waterkant behoorlijk druk zo liet de Dorpsraad van Poederoijen (mede-organisator) weten, en iedereen heeft genoten van de prachtige boottocht.

Na een tocht van anderhalf uur die gelukkig zonder regen verliep meerden de schepen aan in de jachthaven van W.S.V. Het Esmeer en van W.S.V. ’t Wrijfhout.

 

[oypo type=”map” id=”1D89787943F95381″ nonav=”1″]

Share

Similar Videos

Voedselbank Altena

677 1

SLEEUWIJK – Donderdag  8 juni 2017 waren we te gast bij Voedselbank Altena waar ook OkéFm aanwezig was met een live-uitzending.

Share

Groots en warm onthaal deelnemers Tour de Élancourt

656 0

WIJK EN AALBURG – De grote groep wielrenners en hun begeleiders die afgelopen dinsdag naar Parijs vertrokken om vandaaruit terug te fietsen naar Wijk en Aalburg hebben zaterdagmiddag een onthaal gekregen dat ze waarschijnlijk nooit zullen vergeten. De fietstocht was

Share

Lorena Wiebes de sterkste in de 7-Dorpenomloop

50 0

WIJK EN AALBURG – Lorena Wiebes uit Mijdrecht heeft zaterdag de de 12e 7-Dorpenomloop van Aalburg gewonnen. De pas 19-jarige rensters die als een van de grootste talenten van ons land te boek staat won daarmee haar eerste wedstrijd bij

Share