Roy Hoornweg verpulvert 18 jaar oude wedstrijdrecord Typhoonloop

Like This Video 99 Redactie
Added by 20 oktober 2018

GORINCHEM – De Papendrechtse atleet Roy Hoornweg heeft zaterdagmiddag het 18 jaar oude wedstrijdrecord verbetert. Het oude record dat op naam stond van Neals Strik werd met maar liefst een minuut verbetert en kwam op 29:37. Hoornweg die een jaar geleden zijn voet brak en toen een lange tijd moest revalideren was blij met zijn eindtijd. Hij liet zien dat hij met het nodige vertrouwen richting het Europees Kampioenschap veldlopen later dit jaar in Tilburg. Leendert van der Lugt die vandaag 5e werd won het Toyota Grote Rivieren Loop Circuit. Marleen Honcoop won vandaag bij de vrouwen, Annemarie Kersbergen won het circuit bij de vrouwen. Later een uitgebreid verslag.
5 km

 Jeugwedstrijden:

Share

Similar Videos

Tom van Engelen van D66 Maasdriel te gast bij OkéFm

228 0

 VEEN/MAASDRIEL – De laatste weken voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn regelmatig de fractieleden van de verschillende politieke partijen te gast bij de lokale omroep OkéFm.

Share

Zilver met gouden randje voor Marianne Vos (videoreportage)

411 0

Wijk en Aalburg – Marianne Vos is er zaterdag niet in geslaagd voor de zesde keer als eerste over de finish te komen bij de Rabobank 7-Dorpenomloop van Aalburg.

Share

Stacaravan uitgebrand in Wijk en Aalburg

363 0

WIJK EN AALBURG – Op campint ’t Wertje in Wijk en Aalburg is zaterdagavond een stacarvan door brand verwoest. De  brand brak tegen 22.00 uur uit, en de brandweer kon alleen maar voorkomen dat het geen uitslaande brand werd. De

Share