Rollatorrace Maaswaarden

Like This Video 180 Redactie
Added by 4 september 2019

WIJK EN AALBURG – Op woensdag 4 september werd de bekende rollatorrace gehouden in Wijkestein te Wijk en Aalburg.

Voor de middag werd de race gehouden tussen prominente personen uit de gemeente Altena, waar onder burgemeester Fränzel, wethouder van der Ven en wethouder Jorritsma.

Onder veel belangstelling gingen de prominenten de strijd aan met elkaar om als eerste over de streep te komen. Uiteindelijk wist burgemeester Fränzel nog net te winnen van wethouder Jorritsma.

Foto: Joop Lankhaar

We maakte een korte videoreportage van deze spannende morgen.

Share

Similar Videos

Kalfjes in het Munnikenland maken het goed (Video)

500 0

POEDEROIJEN – Er was vandaag veel onrust op de socialmedia over de twee kalfjes van de Grote Grazers die in het Munnikenland lopen. Het zou te koud voor hun zijn en de moeder grazers zouden te weinig melk voor de

Share

Medische Beurs in Genderen

357 0

GENDEREN – Op zaterdag 23 februari werd aansluitend aan de opening van Artsenpraktijk AEEMdic in Genderen een Medische Beurs gehouden, waar veel verschillende disciplines uit de gezondheidszorg aanwezig waren.

Share

Videoreportage: 42e Dordtse Biesbosch halve marathon

557 0

REGIO – Vandaag waren wij aanwezig bij de 42e Dordtse Biesbosch halve marathon in Dordrecht, een wedstrijd die meetelt voor het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2018. IN totaal kwamen vandaag 726 deelnemers aan de start. Hieronder het videoverslag van de

Share