Politieke partijen trapten af met stembus op de markt in Zaltbommel

Like This Video 342 Redactie
Added by 16 februari 2018

ZALTBOMMEL – De aftrap naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 zijn vandaag op de markt in Zaltbommel echt begonnen. Dat deden ze in de stembus van Omroep Gelderland en OkéFM die gedurende een groot deel van de middag en avond op de markt geparkeerd stond. Een voor een kwamen alle partijen die meedoen aan de verkiezingen op 21 maart langs om in de stembus hun zegje te doen. En zoals het hoort waren de messen al aardig geslepen. Wij hadden een paar korte gesprekken met een aantal betrokkenen. Dat is hieronder te zien op onze video.

Share

Similar Videos

Koningsdag 2016 Genderen en Drongelen

708 0

GENDEREN / DRONGELEN – De weersverwachtingen waren voor deze dag niet al te best en veel organisaties hebben hun activiteiten aangepast, verplaatst of zelf afgelast.

Share

Politie start onderzoek mogelijk misdrijf

1979 1

Genderen – De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijk misdrijf gepleegd in de nacht van donderdag op vrijdag (21/22 juli) in de Hoofdstraat of Kelderstraat.

Share

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger WTC Maas-Waal

330 0

BRAKEL – Burgemeester Peter Rehwinkel van de gemeente Zaltbommel verraste tijdens de feestelijke bijeenkomst naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van WTC Maas-Waal bestuurslid Jan van de Ven met een Koninklijke onderscheiding. De 84-jarige Van der Veen is al sinds

Share