Politie doet onderzoek naar binnenbrand in Aalst

Like This Video 79 Redactie
Added by 11 november 2018

AALST – Er is zondagavond brand uitgebroken op de bovenverdieping van een rijtjeshuis in de E.P. van Ooijenstraat. De brandweer die snel ter plaatse was had de brand snel onder controle. Een van de bewoners moest werd ter plaatse door de ambulance gecontroleerd omdat hij rook of resten van een poederblusser had ingeademd. Wat de oorzaak van de brand was geweest is nog niet duidelijk. Een woordvoerder van de politie liet weten dat er een speciaal team van de politie die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken naar het ontstaan van brand onderweg waren naar Aalst. Als er meer bekend is zullen wij daarover informeren.

Share

Similar Videos

Vestingstad Run doet aan klantenbinding (videoreportage)

526 0

WOUDRICHEM – Het Altena Road Circuit had geen mooiere afsluiting kunnen krijgen dan de Vestingstad Run in Woudrichem, met maar liefst 360 deelnemers op de diverse onderdelen. En ondanks alle lof over de Vesting Stad Run liep de organisatie toch

Share

Yuri van Gelder schittert in Aalburg (video)

477 0

Wijk en Aalburg – Ondanks het feit de Yuri van Gelder afgelopen week te horen had gekregen dat hij niet mee kan doen aan het wereldkampioenschap turnen heeft hij zaterdagavond in MFC d’Alburcht een weergaloze show gegeven van zijn kunnen.

Share

Bommelerwaardse zangeres Judy Blank timmert behoorlijk aan de weg (video)

550 0

Aalst – Ze deed al mee aan de Beste Singer-Songwriter van Nederland, was te zien tijdens het North Sea Jazz festival, en stond al in voorprogramma van artiesten als Maria Mena en James Walsh. Daarnaast kreeg ze de bekende “minuut”

Share