Opnieuw grote verkeerscontrole op de A27 bij Nieuwendijk

Like This Video 737 Redactie
Added by 11 april 2017

NIEUWENDIJK – Er is opnieuw een grote verkeerscontrole op de A27 tussen Hank en Nieuwendijk. Twee maanden geleden controleerden werd er net als nu ook al een controle gehouden op parkeerplaats De Keijzer. En net als toen voerden 10-tallen mensen van politie, douane, RDW en de belastingdienst de controles uit. Veel auto’s werden vooral al op de A27 gescand en als daar iets uitkwam werden ze door motorrijders van de politie naar de juiste instantie op de parkeerplaats geleid. Het was vanmiddag extra druk op de A27 omdat er op de A16 richting Rotterdam een ongeluk was gebeurd waardoor heel veel verkeer werd omgeleid via de A27 en zodoende ook in de politie fuik terecht kwamen. Volgens een woordvoerder was het niet bewust dat er opnieuw voor de A27 bij Nieuwendijk was gekozen. Volgens hem doen ze elke maand een dergelijke controle en er is een grote kans dat ze er over twee maanden weer staan. De controle duurt nog tot vanavond 22.00 uur. Daarna worden de resultaten pas bekend gemaakt.

Share

Similar Videos

Altena Rond – Land v Heusden en Altena

275 0

Gert-Jan Rouvoet verteld in de studio van OkéFm over AltenaRond en Pink Ribbon ALTENA – Na de succesvolle eerste editie van Altena Rond is besloten om op zaterdag 6 oktober 2018 een nieuwe wandeltocht te organiseren. Er komt dus een

Share

Jong dieren show Nederhemert

124 0

NEDERHEMERT – In Nederhemert werd afgelopen zaterdag weer de jaarlijkse jong dieren show  “Knagend Vooruit” gehouden. Het ontbrak ook dit jaar niet aan de kwaliteit wat tot uiting kwam in de puntentelling. De prijzen voor de beste dieren gingen Hoenders:

Share

Kandidaten voor gemeenteraad Altena bekend

373 1

ALTENA – Vandaag werden alle stembiljetten op kandidaatsniveau geteld in sporthal De Crosser. De voorlopige uitslag op kandidaatsniveau werd vanmiddag door burgemeester Yves de Boer bekendgemaakt in het gemeentehuis van Werkendam. Het aantal zetels per partij blijft ongewijzigd.

Share