Opnieuw grote verkeerscontrole op de A27 bij Nieuwendijk

Like This Video 670 Redactie
Added by 11 april 2017

NIEUWENDIJK – Er is opnieuw een grote verkeerscontrole op de A27 tussen Hank en Nieuwendijk. Twee maanden geleden controleerden werd er net als nu ook al een controle gehouden op parkeerplaats De Keijzer. En net als toen voerden 10-tallen mensen van politie, douane, RDW en de belastingdienst de controles uit. Veel auto’s werden vooral al op de A27 gescand en als daar iets uitkwam werden ze door motorrijders van de politie naar de juiste instantie op de parkeerplaats geleid. Het was vanmiddag extra druk op de A27 omdat er op de A16 richting Rotterdam een ongeluk was gebeurd waardoor heel veel verkeer werd omgeleid via de A27 en zodoende ook in de politie fuik terecht kwamen. Volgens een woordvoerder was het niet bewust dat er opnieuw voor de A27 bij Nieuwendijk was gekozen. Volgens hem doen ze elke maand een dergelijke controle en er is een grote kans dat ze er over twee maanden weer staan. De controle duurt nog tot vanavond 22.00 uur. Daarna worden de resultaten pas bekend gemaakt.

Share

Similar Videos

Diederik Samsom bezoekt Nieuwendijk

906 0

NIEUWENDIJK – Op uitnodiging van het bestuur en de fracties van Progressief Altena bezocht Diederik Samsom (PvdA) vanmiddag ons gebied. Hij deed dit naar aanleiding van de afsluiting van de Gorcumse brug voor zwaar verkeer en de hinder die inwoners

Share

Fietskamp Willem van Oranje College

799 0

Waalwijk – Maandag in alle vroegte gingen 25 leerlingen van het Willem van Oranje College samen met een aantal begeleiders op weg voor een 5-daags fietskamp waarbij ze dagelijks tussen de 140 en 180 kilometers gaan afleggen.

Share

Fraaie “Drone beelden” Kromme Nol

742 0

WIJK EN AALBURG – Via Aerial Cinematography Tilburg kregen wij vandaag fraaie luchtopnamen toegezonden van de omgeving bij de Kromme Nol. Vooral de waterkering werd hierbij prachtig in beeld gebracht. De opnamen zijn hieronder te zien.

Share