Opnieuw auto’s in de sloot bij ongeval Middenweg/Duizenmorgen in Andel (video)

Like This Video 161 Redactie
Added by 4 juni 2018

ANDEL – Er zijn opnieuw twee auto’s in de sloot beland op de beruchte kruising in Andel van de Middenweg en de Duizendmorgen. Een bestelauto die vanaf het viaduct kwam verleende geen voorrang aan een personenauto die vanuit de richting Veen kwam. De bestuurder van de bestelauto raakte gewond aan zijn hoofd, hoogst waarschijnlijk is hij met zijn hoofd tegen de vooruit gekomen doordat hij geen gordel droeg. De bewuste kruising is beducht om de vele ongelukken die daar al hebben plaatsgevonden. Even zoveel keren belande er een auto in de sloot, en dit keer waren dat dus beide voertuigen.

Share

Similar Videos

Minister Slob opent bedrijfsschool van Tibo uit Veen

153 0

VEEN – op maandag 1 oktober 2018 opende minister Slob van onderwijs de bedrijfsschool van Tibo Veen, waar een groot aantal genodigden aanwezig waren.

Share

Veel belangstelling voor bruidsshow (videoreportage)

425 0

Wijk en Aalburg – De bruidsshow van “Stichting Het Oude kerkje” in Aalburg heeft vandaag voor de eerste keer met heel veel succes een bruidsshow gehouden.

Share

Nederlands Kampioenschap Autocross 2018

225 0

ROSMALEN –  Op zaterdag 7 juli werden de Nederlandse Kampioenschappen Autocross gehouden in Rosmalen waar een groot aantal deelnemers ingeschreven hadden. Op vrijdag deden 140 renners mee en op zaterdag verschenen maar liefst een dikke 200 deelnemers aan de start.

Share