Opnieuw auto’s in de sloot bij ongeval Middenweg/Duizenmorgen in Andel (video)

Like This Video 104 Redactie
Added by 4 juni 2018

ANDEL – Er zijn opnieuw twee auto’s in de sloot beland op de beruchte kruising in Andel van de Middenweg en de Duizendmorgen. Een bestelauto die vanaf het viaduct kwam verleende geen voorrang aan een personenauto die vanuit de richting Veen kwam. De bestuurder van de bestelauto raakte gewond aan zijn hoofd, hoogst waarschijnlijk is hij met zijn hoofd tegen de vooruit gekomen doordat hij geen gordel droeg. De bewuste kruising is beducht om de vele ongelukken die daar al hebben plaatsgevonden. Even zoveel keren belande er een auto in de sloot, en dit keer waren dat dus beide voertuigen.

Share

Similar Videos

Videoreportage Jeugd + 4 km Loop naar de Pomp

1220 0

Altena Digitaal was vandaag ook aanwezig in Noordeloos bij de Loop naar de Pomp. Wij maakten daar ook een video van de Jeugdloop en de 4 kilometer prestatieloop.

Share

Zeer grote brand in Sleeuwijk

479 0

Sleeuwijk – De brandweerregio Midden en West Brabant heeft maandagavond een grote oefening gehouden in Sleeuwijk waaraan ook politie in GHOR (geneeskundige Hulporganisatie in de Regio) meewerkten.

Share

Positive Horsemanship trainingskamp

683 0

GENDEREN – Deze week vindt het Internationale Positive Horsemanship trainingskamp plaats in Genderen dat door twee bekende instructrices, Nikki van Olst en Saskia de Clercq, werd gegeven. Positive Horsemanship draait volledig om het werken met paarden op een plezierige en

Share