Opening Park Veldzicht trekt veel bezoekers

Like This Video 116 Redactie
Added by 11 mei 2019

GENDEREN – Op zaterdag 11 mei werd Park Veldzicht opengesteld voor het publiek en waar een dikke duizend mensen op af kwamen.

Zo’n twee en een half jaar geleden kreeg initiatiefnemer Tonny Bros de sleutel van het voormalige en verpauperde zwembad Veldzicht, om er een park van te maken. Na heel wat uren van vrijwilligers was het zaterdag dan zo ver: Park Veldzicht kon open voor het publiek.

In een zonovergoten park kwamen heel wat mensen op de opening af. Een groot deel had er vroeger zijn zwemdiploma gehaald en anderen kwamen er toen om een heerlijk dagje uit te zijn met de kinderen.

Maar na jaren van sluiting was het vandaag dan zover dat men kan genieten van een mooi park en waar van alles is te beleven. Maar ook om gewoon een kopje koffie te komen drinken en even heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur om zich heen.

Wat er allemaal is te beleven? Ga gewoon een keer kijken wat al die vrijwilligers hebben waargemaakt.

AltenaDigitaal / OKÉTV was vandaag aanwezig en maakte de volgende impressie.

Deze video is later te zien op OKÉTV. Voor Altena is dat kanaal 41 van Ziggo en voor de Bommelerwaard kanaal 36.

Share

Similar Videos

Reisverslag van een ontdekkingstocht

688 0

SAMEN OP WEG & OVERHEIDSPARTICIPATIE OUD GASTEL / AALBURG – Vorig jaar zomer gingen de gemeenten Aalburg, Etten-Leur en Halderberge samen op ontdekkingstocht. Doel van deze reis? Ontdekken hoe het theoretische begrip, overheidsparticipatie, in tastbare resultaten kon worden omgezet.

Share

Videoreportage Truckpulling in Meeuwen

666 0

MEEUWEN – De vele duizenden toeschouwers die in het verleden altijd de weg naar Almkerk wisten te vinden om de grootste Truckpullingwedstrijd van Europa te aanschouwen wisten vrijdagavond ook moeiteloos de weg naar Meeuwen te vinden. Het was moeilijk in

Share

Koningsdag Veen 2018

199 0

VEEN – Op vrijdag 27 april werd in Veen uitbundig koningsdag gevierd. Om half negen lieten de kinderen hun prachtig versierde voertuigen zien, en later werd de aubade gehouden waar oude vaderlandsliederen werden gezongen. Na het Wilhelmus mochten de kinderen

Share