Opening Park Veldzicht in zicht

Like This Video 225 Redactie
Added by 29 maart 2019

GENDEREN – Nog een aantal weken en Park Veldzicht wordt geopend. Het voormalige Zwembad Veldzicht is om getoverd tot een prachtig park waar iedereen van kan gaan genieten.

Vandaag waren we bij Park Veldzicht en spraken we met Daniël van Drunen, een kersvers bestuurslid van Park Veldzicht die samen met Fons Nierop zijn toegevoegd aan het bestuur van Park Veldzicht.

Van Drunen vertelde dat alles op schema ligt en dat het park op 11 mei officieel zal worden geopend. Na een lange tocht van repareren (er was veel vernield) en toevoegen van verschillende activiteiten begint er zicht te komen op het project dat al even geleden is gestart door het bestuur.

Er zitten al heel wat uren in het project en de opening komt in zicht.

Op 11 mei 2019 wordt Park Veldzicht officieel geopend en kunnen de mensen een kijkje komen nemen. Wat er allemaal is te zien en welke activiteiten er bij de opening zullen worden getoond? Dat verklappen we nog niet. Kom gewoon kijken wat de vrijwilligers allemaal hebben gemaakt van een vervallen zwembad.

Share

Similar Videos

Scouting Altenadag in Hank

169 0

HANK –  op 25 mei 2019 hielde de drie scoutingverenigingen in Altena: Scouting Altenagroep te Sleeuwijk, Scouting Loevestein te Woudrichem en Scouting Hank te Hank, een gezamenlijke “Altenadag””.

Share

Open dag P&G Safety

262 0

Gameren – Peter van Wijk (41) maakte van zijn hobby zijn beroep. In december 2005 begon het met keuren van brandblussers. Ondertussen is P&G Safety, zoals zijn bedrijf heet, een veelzijdige brandveiligheid-specialist verhuisde de afgelopen weken naar zijn nieuwe pand.

Share

ZLTO Boerenerfdag in Genderen trekt veel bezoekers

768 0

GENDEREN – Organisatie ZLTO Altena Biesbosch organiseerde op 20 augustus 2016 haar 13de Boerenerfdag bij laanboomkwekerij Van der Beek in Genderen.

Share