Open dag gemeentehuis Altena

Like This Video 219 Redactie
Added by 22 juni 2019

ALMKERK – Op 22 juni 2019 werd in het gemeentehuis van Altena Open dag gehouden. Bezoekers konden in heel het pand in Almkerk rondkijken en vragen stellen aan de raadsleden en medewerkers.

Tijdens een zonovergoten dag werd Open dag gehouden in het gemeentehuis waar iedereen uit Altena welkom was. Heel wat mensen namen gebruik van deze uitnodiging om naar Almkerk te komen en te kijken hoe het er in het gemeentehuis aan toe gaat.

Op het terrein voor het gemeentehuis waren zitjes gemaakt waar men in de zomerzon nog even na kon praten wat men allemaal gezien en beleefd had.

OkéFm en OkéTV waren heel de dag aanwezig om live verslag te doen via de radio en opnamen te maken voor TV die dit weekend te zien zal zijn op de kanalen 41 en 36 van respectievelijk Altena en Bommelerwaard.

Share

Similar Videos

Avond 4-Daagse afgesloten met defilé (video)

928 0

Wijk en Aalburg – De Avond 4-Daagse in Wijk en Aalburg is vrijdagavond met een feestelijk defilé voor het gemeentehuis afgesloten. De ruim 250 wandelaars die dit jaar meededen werden muzikaal begeleid door Muziekvereniging Irene uit Werkendam en Muziekkorps Cornu

Share

Via noodbrug naar het veer Woudrichem-Gorinchem

510 0

WOUDRICHEM – Ook buiten de waterpoort in Woudrichem was het vanmiddag een komen en gaan van mensen die naar de hoge waterstand kwamen kijken. Ze moesten daarvoor over een speciale loopbrug klauteren die over de aangelegde coupure was aangelegd die

Share

Eetproject Genderen voor Senioren

1197 0

GENDEREN – Al zo’n kleine 25 jaar bestaat het Eetproject voor Senioren in Genderen dat is uitgegroeid naar diner waar maximaal 80 mensen aan mee kunnen doen.

Share