Ooievaars in Drongelen bijna klaar om uit te vliegen

Like This Video 45 Redactie
Added by 4 juni 2018

DRONGELEN – Op maandag 4 juni bezochten we het ooievaarsnest in Drongelen waar 3 jongen aan het oefenen zijn met hun vleugels in de wind om binnenkort uit te vliegen.

Afgelopen zondag was collega Hans Verbeek ook gaan kijken en we waren benieuwd of ze vandaag  zouden uitvliegen. Vandaag waren de 3 jongen niet zo actief en deden liever een dutje bij moeder ooievaar die hen nauwlettend in de gaten houdt.

Dat de jongen al zindelijk zijn laat zien als ze zich met hun achterste naar de rand van het nest draaien en met een grote boog hun uitwerpselen over de rand mikken.

We houden de ooievaars familie deze week in de gaten.

Share

Similar Videos

Drie zwaargewonden bij een ongeval in Rossum

60 0

ROSSUM – Op de Van Heemstraweg bij Rossum zijn vrijdagavond bij een eenzijdig ongeval drie zwaargewonden gevallen. De chauffeur van het voertuig een 20-jarige man uit Kerkdriel raakte vanuit de richting Alem de macht over het stuur kwijt en knalde

Share

Toertocht van 2CV Club Nederland door de regio

560 0

DRONGELEN – De Nederlandse 2CV Club Nederland toerde zaterdag door het mooie Land van Heusden en Altena. De ‘eenden’ zochten vooral de smalle en slingerende dijkweggetjes op. Onderweg namen ze even een tussenstop in Woudrichem en bezochten daar de bezienswaardigheden

Share

Koningsdag 2016 Aalburg, Dussen en Almkerk (Video)

551 0

Veel programma’s Koningsdag aangepast REGIO – De activiteiten op Koningsdag zijn op veel plaatsen aangepast. Sommige Oranjecomités hebben hun activiteiten naar binnen locaties verplaats en op sommige plaatsen gaan de activiteiten helemaal niet door.

Share