Ooievaars in Drongelen bijna klaar om uit te vliegen

Like This Video 155 Redactie
Added by 4 juni 2018

DRONGELEN – Op maandag 4 juni bezochten we het ooievaarsnest in Drongelen waar 3 jongen aan het oefenen zijn met hun vleugels in de wind om binnenkort uit te vliegen.

Afgelopen zondag was collega Hans Verbeek ook gaan kijken en we waren benieuwd of ze vandaag  zouden uitvliegen. Vandaag waren de 3 jongen niet zo actief en deden liever een dutje bij moeder ooievaar die hen nauwlettend in de gaten houdt.

Dat de jongen al zindelijk zijn laat zien als ze zich met hun achterste naar de rand van het nest draaien en met een grote boog hun uitwerpselen over de rand mikken.

We houden de ooievaars familie deze week in de gaten.

Share

Similar Videos

Zwaargewonde bij ongeval in Wijk en Aalburg

685 0

Wijk en Aalburg – Omstreeks half 5 vanmiddag (11-7-2017) werd de brandweer opgeroepen om naar de Provinciale weg Oost te gaan in Wijk en Aalburg. Dat adres bleek niet te kloppen, het betrof een zwaar ongeval aan de Kromme Nol

Share

Zwaargewonde bij ongeluk in Werkendam

670 0

WERKENDAM – Bij een ongeval tussen twee personenauto in Werkendam is vanavond een van de bestuurders zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond halfzes op de kruising Dijkgraaf Den Dekkerweg en de Zandsteeg. De bestuurder die gewond raakte wilde met zijn

Share

Koningsdag 2016 Genderen en Drongelen

675 0

GENDEREN / DRONGELEN – De weersverwachtingen waren voor deze dag niet al te best en veel organisaties hebben hun activiteiten aangepast, verplaatst of zelf afgelast.

Share