Ooievaars in Drongelen bijna klaar om uit te vliegen

Like This Video 83 Redactie
Added by 4 juni 2018

DRONGELEN – Op maandag 4 juni bezochten we het ooievaarsnest in Drongelen waar 3 jongen aan het oefenen zijn met hun vleugels in de wind om binnenkort uit te vliegen.

Afgelopen zondag was collega Hans Verbeek ook gaan kijken en we waren benieuwd of ze vandaag  zouden uitvliegen. Vandaag waren de 3 jongen niet zo actief en deden liever een dutje bij moeder ooievaar die hen nauwlettend in de gaten houdt.

Dat de jongen al zindelijk zijn laat zien als ze zich met hun achterste naar de rand van het nest draaien en met een grote boog hun uitwerpselen over de rand mikken.

We houden de ooievaars familie deze week in de gaten.

Share

Similar Videos

Jaaroverzicht 2016

563 0

REGIO – Afgelopen jaar was het voor AltenaDigitaal best een druk jaar. De beide videograven Hans Verbeek (Digitaalburg) en Joop Lankhaar (Genderendigitaal) maakten samen meer dan 250 video opnames van uiteenlopende aard.

Share

Promo Altena Road Circuit 2018

203 0

REGIO – Nog minder dan drie maanden en dan staat de eerste wedstrijd van het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit weer op het programma. Het Altena Road Circuit is niet alleen het oudste en eerste circuit van Nederland

Share

Aalburgs Manifest

521 0

AALBURG – Afgelopen vrijdag werd door het Aalburgs Manifest een bijeenkomst gehouden in het gebouw Kennispoort om hun streven aan de pers te tonen. Middenstanders, scholen en burgers bundelen hun krachten om tot een leefbaarder omgeving te komen. Altenadigitaal maakte

Share