Ooievaars in Drongelen bijna klaar om uit te vliegen

Like This Video 113 Redactie
Added by 4 juni 2018

DRONGELEN – Op maandag 4 juni bezochten we het ooievaarsnest in Drongelen waar 3 jongen aan het oefenen zijn met hun vleugels in de wind om binnenkort uit te vliegen.

Afgelopen zondag was collega Hans Verbeek ook gaan kijken en we waren benieuwd of ze vandaag  zouden uitvliegen. Vandaag waren de 3 jongen niet zo actief en deden liever een dutje bij moeder ooievaar die hen nauwlettend in de gaten houdt.

Dat de jongen al zindelijk zijn laat zien als ze zich met hun achterste naar de rand van het nest draaien en met een grote boog hun uitwerpselen over de rand mikken.

We houden de ooievaars familie deze week in de gaten.

Share

Similar Videos

Wethouder Aalburg deelt ijsjes uit

674 0

GENDEREN – Afgelopen donderdag 18 augustus 2016 was het een warme dag voor de kinderen van Timmerdorp Genderen. Zeker als je dan ook fanatiek bezig bent met spelletjes.

Share

Videoverslagen 16e Lingewaalloop Herwijnen

399 0

HERWIJNEN – Altena Digitaal was vandaag in Herwijnen om videoverslagen te maken van de 16e Lingewaalloop. Er zijn drie video’s gemaakt, de 10 kilometer, de 5 kilometer en van de jeugdlopen. We verontschuldigen ons dat de beelden soms beïnvloed zijn

Share

Warm Wielerevenement in Aalburg waar Marianne Vos wint bij de Elite Vrouwen

606 0

AALBURG – Tijdens het Wielerevenement dat dat dit jaar voor de tiende keer werd gehouden in Aalburg was weer van alles te beleven. Het warme weer maakte dat het voor de toeschouwers en heerlijke dag waar voor iedereen wat te

Share