Noodweer in Hedel, dak ingestort en straten blank

Like This Video 156 Redactie
Added by 29 mei 2018

HEDEL – Het hevige noodweer van vanavond heeft ook aardig huisgehouden in Hedel. Straten kwamen blank te staan, bedrijfsgebouwen liepen onder water en bij fruitimport bedrijf De Groot viel als gevolg van de vele regen een deel van het dak naar beneden. Op dat moment waren er diverse mensen aan het werk, maar er raakte niemand gewond. Het pand werd direct ontruimt, later mocht het personeel voor een deel van het bedrijf weer naar binnen. Verder waren op diverse plaatsen fabriekshallen onder water gelopen en ook enkele woningen liepen waterschade op. De brandweer is waarschijnlijk nog geruime tijd bezig om alle op te ruimen.

Share

Similar Videos

Veel belangstelling bij testdag truckpulling (Video + Foto’s)

501 0

NEDERHEMERT – Ook dit jaar konden de deelnemers aan de truckpullingwedstrijden vlak voor de start van het nieuwe seizoen hun wagens testen op de kleibaan van de Oranjevereniging waar ook elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni

Share

Minister Slob opent bedrijfsschool van Tibo uit Veen

153 0

VEEN – op maandag 1 oktober 2018 opende minister Slob van onderwijs de bedrijfsschool van Tibo Veen, waar een groot aantal genodigden aanwezig waren.

Share

Brabants Landschap verwelkomt nieuwe exploitant op Fort Altena

248 0

WERKENDAM – Op donderdag 15 maart 2018 gaven de Kwartiermeesters, Rina Nieuwenhuizen en Yvonne Pit, het ‘horeca-stokje’ over aan Catering Lokaal uit Nieuwegein.

Share