Nixon Fernandes winnaar Typhoonloop en Grote Rivieren Loopcircuit (Video’s)

Like This Video 51 Redactie
Added by 26 oktober 2019

GORINCHEM – Rotterdammer Nixon was zaterdagmiddag de grootverdiener bij de 31e Boerman Transport-loop Gorinchem. De 39-jarige Fernandes won niet alleen de wedstrijd over 10 kilometer en won ook het totaalklassement van het ‘Toyota Schouten’ Grote Rivieren Loopcircuit en het klassement bij de mannen 35+. Normaal gesproken omvat het circuit negen wedstrijden maar omdat de wedstrijd in Herwijnen in verbant met de tropische temperaturen was afgelast waren er dit jaar acht wedstrijden. Het circuit bij de vrouwen werd gewonnen door Petra Sloot, de overwinning vandaag bij de vrouwen ging naar Rose Enthoven, een geboren Keniaanse maar getrouwd met een Nederlandse man. Hieronder de video van de jeugdlopen en de 5 kilometer prestatieloop en een video van de 10 kilometer wedstrijd en de prijsuitreiking van het ‘Toyota Schouten’ Grote Rivieren Loopcircuit. Meer bijzonderheden volgen later.

Share

Similar Videos

Aanhouding en doorzoeking na aantreffen gestolen graafmachine

3694 1

Sprang-Capelle / Veen – De politie heeft vanmiddag op de A-59 ter hoogte van Sprang-Capelle een 48-jarige man uit Nieuwkuijk aangehouden nadat in de vrachtauto met aanhanger waarin hij reed tijdens een controle een gestolen graafmachine was aangetroffen. In verband

Share

Sinterklaas komt aan in het koude Genderen

1793 0

GENDEREN – Zaterdagmiddag 25 november kwam Sinterklaas aan in de haven van het koude Genderen, waar zo’n 200 kinderen en ouders stonden te wachten op de goedheiligman.

Share

Genderen heeft zijn eigen publicatiebord

1029 0

GENDEREN – Sinds 27 mei 2016 heeft Genderen zijn eigen prachtige publicatiebord dat tot stand is gekomen door de Dorpsraad uit Genderen.

Share