Nieuwe RAV ambulancepost Almkerk officieel in gebruik genomen

Like This Video 673 Redactie
Added by 29 november 2017

ALMKERK – Op woensdag 29 november 2017 werd de nieuwe RAV ambulancepost in Almkerk officieel in gebruik genomen onder grote belangstelling.

De heer C. van den Brandt, manager RAV Midden- en West-Brabant, sprak de genodigden toe waarna ook de heer R. Bergsma, wethouder van gemeente Woudrichem het woord kreeg en blij was met deze ambulancepost die samen met drie gemeenten Aalburg, Woudrichem en Werkendam gerealiseerd kon worden.

Ook burgemeester De Boer (Werkendam) en wethouder Schreuders (Aalburg) sloten zich aan bij de vorige sprekers. In 2019 zullen de drie gemeentes één gemeente Altena gaan vormen en dan is het van groot belang dat de ambulance post centraal bereikbaar moet zijn.

Eind december zal in de brandweerkazerne van Genderen ook een ambulancepost worden ingericht die in eerste instantie alleen overdag bemand zal worden. Later zal deze post ook dag en nacht beschikbaar worden.

Als afsluiting werd de ambulancepost officieel geopend door middel van het doorknippen van 3 linten door de drie vertegenwoordigers van de drie gemeenten.

Share

Similar Videos

Altena Rond – Land v Heusden en Altena

262 0

Gert-Jan Rouvoet verteld in de studio van OkéFm over AltenaRond en Pink Ribbon ALTENA – Na de succesvolle eerste editie van Altena Rond is besloten om op zaterdag 6 oktober 2018 een nieuwe wandeltocht te organiseren. Er komt dus een

Share

Veel belangstelling bij testdag truckpulling (Video + Foto’s)

764 0

NEDERHEMERT – Ook dit jaar konden de deelnemers aan de truckpullingwedstrijden vlak voor de start van het nieuwe seizoen hun wagens testen op de kleibaan van de Oranjevereniging waar ook elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni

Share

De Thema-avond Arbeidsmigranten en hun huisvesting in Veen was een groot succes

577 0

VEEN – In een open sfeer, met respect voor elkaars mening en ruimte voor emotie en verschil in visie is donderdagavond 5 april gesproken over de impact van de toenemende stroom arbeidsmigranten binnen de gemeente en de behoefte  voor de ondernemers. Alleen de opkomst

Share