Negen vrijwilligers onderscheidingen in Altena

Like This Video 302 Redactie
Added by 31 januari 2019

ALMKERK – Op woensdag 30 januari spelde  burgemeester Fränzel van de gemeente Altena zijn eerste onderscheidingen op, bij negen vrijwilligers die zich in het verleden hebben ingezet voor Openbare Orde en Veiligheid in repressieve dienst.

Ook oud burgemeester van Aalburg, Fons Naterop was hierbij aanwezig en de heer Kees van Westerlaak namens het Rode Kruis.

Share

Similar Videos

Video’s van de Physio.Fit 30e Dirk IV-loop in Hoornaar

202 0

REGIO – Onze camera stond vandaag in Hoornaar opgesteld bij de 30e Physio.Fit Dirk IV-loop. Er was een behoorlijke inbreng vanuit Altena en de Bommelerwaard. De overwinning ging naar Roy Hoornweg die zijn eigen parcoursrecord uit de boeken liep. Bij

Share

Videoreportage’s 14e SecureRun Ameide

519 0

AMEIDE – Vandaag werd in Ameide de 3e wedstrijd van het Grote Rivieren Loopcircuit 2017 gelopen. Er kwamen op de diverse afstanden 273 deelnemers aan de start, uiteindelijk won Paul Visser de hoofdafstand over 15 kilometer. Bij de vrouwen won

Share

25 jaar Timmerdorp Genderen

517 0

GENDEREN – Afgelopen vrijdag en zaterdag werden de voorbereidingen getroffen met Timmerdorp Genderen dat op maandag 7 augustus met haar 25ste editie van start is gegaan.

Share