Nationale Boomplantdag Veen

Like This Video 169 Redactie
Added by 13 maart 2019

VEEN – Op 13 maart 2019 was het Nationale Boomplantdag in Nederland. Op verschillende plaatsen in Altena deden de lagere scholen mee aan deze dag.

Woensdag mogen waren we bij de Boomplantdag in Veen waar een flink aantal leerlingen van de Oranje Nassauschool uit Veen samen met wethouder Matthijs van Oosten een aantal bomen plaatsten bij Hersteld Hervormde kerk.

Ondanks het slechte weer hadden de kinderen en de wethouder er zin in en binnen een half uur waren de bomen geplaatst. Veen is weer een aantal fruitbomen rijker.

Share

Similar Videos

Dodenherdenking Eethen

590 0

EETHEN – Op vrijdag 4 mei 2018 werd de dodenherdenking in Eethen gehouden bij het oorlogsmonument aan de Kleibergsestraat.

Share

Liberty Run voor Luuk Maas en Femke van Hest (video + fotoreportage)

495 0

WAALWIJK – De 10e en meteen ook laatste Liberty Run in Waalwijk heeft vrijdagavond in elk geval met Luuk Maas bij de mannen en Femke van Hest bij de vrouwen twee winnaars gekregen die er mogen zijn. Zowel Van Hest

Share

Op bezoek bij Open Mind Tiel

287 0

TIEL – Op donderdag 16 augustus brachten we een bezoek aan “Open Mind Tiel”, een groep statushouders in Tiel die graag wil integreren in hun nieuwe leef- en woonomgeving.

Share