Nationale Boomplantdag Veen

Like This Video 94 Redactie
Added by 13 maart 2019

VEEN – Op 13 maart 2019 was het Nationale Boomplantdag in Nederland. Op verschillende plaatsen in Altena deden de lagere scholen mee aan deze dag.

Woensdag mogen waren we bij de Boomplantdag in Veen waar een flink aantal leerlingen van de Oranje Nassauschool uit Veen samen met wethouder Matthijs van Oosten een aantal bomen plaatsten bij Hersteld Hervormde kerk.

Ondanks het slechte weer hadden de kinderen en de wethouder er zin in en binnen een half uur waren de bomen geplaatst. Veen is weer een aantal fruitbomen rijker.

Share

Similar Videos

De Thema-avond Arbeidsmigranten en hun huisvesting in Veen was een groot succes

248 0

VEEN – In een open sfeer, met respect voor elkaars mening en ruimte voor emotie en verschil in visie is donderdagavond 5 april gesproken over de impact van de toenemende stroom arbeidsmigranten binnen de gemeente en de behoefte  voor de ondernemers. Alleen de opkomst

Share

Negen vrijwilligers onderscheidingen in Altena

222 0

ALMKERK – Op woensdag 30 januari spelde  burgemeester Fränzel van de gemeente Altena zijn eerste onderscheidingen op, bij negen vrijwilligers die zich in het verleden hebben ingezet voor Openbare Orde en Veiligheid in repressieve dienst.

Share

Zwaargewonde bij ongeval in Werkendam

396 0

WERKENDAM – Bij een eenzijdig ongeval op de Werkensedijk in Werkendam is maandagavond een bestuurder van een personenauto zwaargewondgeraakt. Het slachtoffer botste met zijn voertuig op een stilstaande auto en kwam vervolgens op zijn zij terecht. Het stilstaande voertuig belande

Share